Totalmoderniseret og fuldmuret villa i flot stil

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Jasminvej 9, 9380 Vestbjerg

Jasminvej 9, 9380 Vestbjerg
Totalmoderniseret og fuldmuret villa i flot stil
· Lækkert Multiform køkken
· Nyere tag, vinduer og døre fra Velfac
· Stor lys stue med 6 meter vinduesparti
· 60 kvm. fuldmuret dobbeltgarage med elporte
· 2 børneværelser på 14-15 kvm. samt gæsteværelse/kontor
· Helt lukket og privat have med sydvestvendt terrasse
· Stisystem til skole og daginstitutioner
· Fremtræder fuldstændig indflytningsklart

BELIGGENHED: I den attraktive forstad Vestbjerg med en af kommunens bedste skoler - helt ny daginstitution, 2 dagligvarekæder og en driftig idrætsforening. Villaen ligger op af Blomsterbakken for enden af blind og meget børnevenlig vej med børn i alle aldre.

BOLIG: Velkommen indenfor i rummelig lys entre med flotte lyse italienske klinker og med adgang til lækkert nyere gæstebadeværelse med bruseniche. Midt i huset findes det store lyse køkken/alrum fra Multiform med kraftig 6 cm egetræsbordplade og med masser af skabsplads. Adgang herfra til veludnyttet bryggers ligeledes med klinkegulv og med Miele vaskemaskine og tørretumbler.

Meget stor opholdsstue med egeparket, vinduesparti fra gulv til loft i stuens bredde med masser af lys og luft. Udgang til stor sydvestvendt terrasse med frit udsyn mod syd og hvor man er helt lukket af for omgivelserne. 4 meter elektrisk markise til overdækning. Fra stuen adgang til soveværelse med loft til kip og med skydelåger i rummets bredde.

I den anden vinkel af huset er værelsesgangen som byder på 8 meter skydelågeskabe fra 3-BO. Meget stort børneværelse på 14 kvm. samt 3 værelser yderligere hvoraf 2 er slået sammen til et 15 kvm værelse, således der idag er 3 børneværelser. Lækkert nyere badeværelse med lyse italienske klinker, glasniche samt Multiform badeværelsesinventar.

Huset er totalmoderniseret fra 2004-2008 med tag, stort set alle vinduer, stern, lofter, stenbelægning, delvis kloakker samt indvendigt med badeværelser, køkken, bryggers. Efterisolering i 2016

60 kvm. garage med elporte. Isoleret skur i enden til cykler m.m.

HAVE: Dejlig overkommelig have med store Hortensia-bede ved husgavl og terrasse og ellers kun græsplæne og bede fyldt med granitskærver.
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved skoven
  • Bolig 188
  • Grund 889
  • Garage 60
  • Værelser 6
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1968

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 12 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen