Et hjem skabt med hjertet på rette sted af arkitekt Jacob Blegvad

Hanebuen 21, 9520 Skørping

Hanebuen 21, 9520 Skørping
· Fantastisk hjem i gennemført engelsk stil
· I udkanten af Rold Skov - Skørping
· Skøn sydvendt terrasse med udsigt over de åbne naturarealer
· Klassisk biblioteksstue og master-bedroom
· Engelsk pejs - som skaber maximal hygge
· Skøn og særlig hyggelig havepavillion, ligeledes designet af Blegvad
· En speciel ejendom for den sande liebhaver

Kun få meter, så står man i udkanten af Danmarks største skovområde - Rold Skov - og efter kun ca. 30 minutter i bil eller tog, så står man på Nytorv i Aalborg. Lad Jer ikke begrænse - her får I faktisk hele pakken - nærhed til by, nærhed til natur og kvalitet uden grænser.

Hold vejret - dette er en af de helt sjældne - og nu er ejendommen til salg og kan købes, hvis man forstår sig på kvalitet og herlighedsværdier. Her er en helt unik mulighed.

Ejendommen er opført i tæt samarbejde med sælger, som har haft mange ideer til arkitekten, og store krav til de materialer, som skulle anvendes til at opføre deres drømmebolig. Det er der kommet et fantastisk smukt resultat ud af. Kom selv og se. Billederne giver et godt indtryk, men slet ikke fyldestgørende.

Boligen er opført ifht nuværende ejers særlige ønsker og behov og byder bla på følgende rumindretning:

Stueplan: Entre/hall hvorfra man med det samme fornemmer, at her er der tale om en helt unik bolig, herfra med fordeling til gæste- eller ungdomsafsnit samt kontor og lækkert badeværelse. Stort køkken/al-rum indrettet med klassisk smukt inventar i egegræ fra Unoform og dertil den helt gennemtænkte skabsindretning og fordeling - herfra også direkte adgang til skøn sydvendt terrasse med udsigt over de åbne naturarealer og eget havemiljø. Særdes hyggelig og præsentabel opholdsstue med ekstra og særligt imponerende loftshøjde. Her er der indbygget engelsk pejs i den helt rigtige stil, som centrerer det hyggelige miljø i den mørke periode. Fra opholds-/pejsestuen er der lavet særskilt klassisk biblioteksstue, igen særligt indrettet efters sælgers ønsker.

1. sal er indrettet som master-afdeling. Her er der lækkert og rummeligt soveværelse samt garderobe og eksklusivt bademiljø. Endvidere er der tilgang til stort uudnyttet loftsareal, som tjener praktisk til forskellige oplagringsformål.

Generelt i stueplan, er der som gulvbelægning anvendt egeparket, som er smukt lagt i sildebensmønster for det passende eksklusive udtryk, som betegner denne bolig så godt.

Haven, som er anlagt i samarbejde med havearkitekt, er et smukt kapitel for sig, og er elegant opbygget i reposser i flere niveauer, med smukke rosenbede og masser af blomstrende rododendronbuske, bagerst i haven ud mod de smukke engdrag er der placeret en skøn og særlig hyggelig havepavillion, som sælger har rigtig meget glæde af. Her findes fred, fuglekvidder og plads til fordybelse. Selve pavillionen er særligt designet og tegnet af Blegvad. Haven er anlagt, så den er nærmest vedligeholdelsesfri og meget nem at holde.

Integreret i boligen er der garage og praktisk og isoleret udhus/værkstedsrum, som kan opvarmes ved fjernvarme. Endvidere stor brændeskur.

En helt speciel ejendom for den sande liebhaver - for yderligere oplysninger og aftale omkring besigtigelse kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 6.495.000
 • Udbetaling 325.000
 • Netto 24.387
 • Ejerudgift 2.983
 • Varmeudgift 1.780
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 256
 • Grund 1.612
 • Garage 30
 • Udhus 13
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 2004
Afstande
 • Indkøb 2 km
 • Skole 3 km

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen