Ålbæk - hyggeligt fritidshus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Tyttebærvej 10B, 9982 Ålbæk

Tyttebærvej 10B, 9982 Ålbæk

· Fantastisk hyggeligt fritidshus
· Lækkert indrettet overalt
· Store dejlige terrasser
· Flot beliggende på naturlig klitgrund
· Skøn ugeneret udsigt
· Få minutters gang til stranden
· Kort afstand til Skagen
· Ingen udlejningsaftale - kan overtages straks

BELIGGENHED: Er man til fred, ro og total afslapning og et liv hvor ferier og weekends bliver brugt til hygge og måske samvær med familien, så er dette helt unikke og fantastisk beliggende fritidshus lige sagen.
I Ålbæk finder man dette naturskønne og fredelige sommerhusområde, et sted der på mange måder måske er lidt overset, og som gennem årene har levet sit eget stille liv.
Ålbæk er en hyggelig handelsby, hvor der er rig mulighed for de daglige indkøb, måske et besøg på en af byens hyggelige spisesteder, eller gå en tur ned til den hyggelig havn, her landes der dagligt frisk fanget fisk og de mange lystsejlere sætter også deres præg på miljøet dernede.
Der er dog stadig kun kort afstand til Skagen, et sted der vist ikke kræver større præsentation og hvor man finder et stort udbud af seværdigheder, skønne specialforretninger og hyggelige restauranter af forskellig art..

BOLIG: Når bilen er parkeret i carporten og man bevæger sig de få meter op til huset, sker det via en hyggelig sti som er lavet flot op igennem grunden, og her velankommet til huset, mister man næsten vejret - stilheden, naturen og duften af marhalm blandet med den friske havduft og stranden som kun ligger to minutters gang væk, det er næsten for overvældende..

Når der så ligger et flot og ikke mindst super hyggeligt fritidshus her, lige midt i det hele - så bliver det ikke meget bedre, og det skal simpelthen opleves for at man kan beskrive det. Huset er løbende renoveret og fremtræder overalt i en særdeles flot og meget indbydende stil. Der er overalt lagt vægt på et flot og naturligt lysindfald, og man har fornemmelsen af at man sidder midt i naturen omgivet af flotte naturlige marhalmsklitter.

Husets centrale midtpunkt er stuen som er lavet i naturlig åben forbindelse med køkkenet, og herfra er der adgang til de tre soveværelser og det flotte badeværelse, og som en helt naturlig del af husets indretning er der fra flere af rummene adgang til husets store og til dels overdækkede terrasser, hvor man altid kan finde en skøn plet og nyde udelivet på.

UDLEJNING: Der er ingen udlejningsaftale på huset og det kan således overtages straks
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 87
  • Grund 2.657
  • Carport 20
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1975 / 2011

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen