SKAGEN - Lækker luksuriøs ejerlejlighed

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Trondsvej 22, 1. TH., 9990 Skagen

Trondsvej 22, 1. TH., 9990 Skagen
SKAGEN - DRACHMANNS GAARD

· Sublimt beliggende ejerlejlighed
· Lige i hjertet af Skagen
· Flot udsigt til havnen
· Skønt indrettet overalt
· Eksklusivt design overalt
· Parkeringsplads i kælderen
· Elevator lige til lejligheden

BELIGGENHED: Med højt til loftet indbyder Skagens natur til eftertanke og enestående oplevelser. På havnen frister fiskekutterne med dagens fangst og de karakteristiske røde træhuse med fiskerestauranter på stribe. Byen med de hyggelige huse med gule facader og røde tegltage emmer af atmosfære og summer af liv.
Skagen er himmel, hav og storslået natur - Skagen er liv og oplevelser.

Fra Drachmanns Gaard er det hele indenfor rækkevidde....

BOLIG: Der er på alle måder tale om et flot og luksuriøst byggeri, beliggende lige bag den pulserende gågade og med udsigt til de legendariske røde fiskepakhuse på havnen.

Der er i sandhed tale om et enestående og kvalitetsmæssigt topklasse byggeri, her er ikke overladt noget til tilfældighederne.

Det hele starter allerede ved ankomsten til ejendommen, her parkeres bilen i den underjordiske parkeringskælder hvortil der kun er adgang med personlig security key. Fra kælderen er der via elevator direkte adgang op til den etage lejligheden ligger på.
Når man så træder videre ind i denne skønne lejlighed på ikke færre end 131 kvm oplever man igen en lys, vidunderlig indretning der med sine flotte egeparket gulve, flotte gipslofter med stukkanter, og skønne småsprossede vinduer er med til at give det hele et flot og luksuriøst udseende.

Lejligheden er indrettet med stor rummelig entré, skønt stort walk-in closset med vaskemaskine og tørretumbler, to dejlige soveværelser, flot badeværelse med spa, bruseniche og interiør i topklasse, stort dejligt køkken med spiseplads og direkte adgang til en skøn rummelig opholdsstue. Fra spiseafdelingen er der endvidere direkte udgang til en skøn stor syd/øst vendt terrasse.

Gå ikke glib af en fremvisning af denne skønne lejlighed, køb den nu og få sommeren i Skagen, det bliver ikke meget bedre.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 131
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2010

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen