SMUK OG GENNEMRENOVERET VILLA BELIGGENDE CENTRALT I AALBORG

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Kornblomstkvarteret, Oberst Myhres Vej 3, 9000 Aalborg

Kornblomstkvarteret
Oberst Myhres Vej 3, 9000 Aalborg
SMUK OG GENNEMRENOVERET VILLA BELIGGENDE CENTRALT I AALBORG

· Yderst velplaceret i Kornblomstkvarteret, tæt på indre by
· Flot og indflytningsklar familievilla på lukket villavej
· Ejendommen fremstår flot renoveret, herunder solcelleanlæg
· 3 velindrettede plan, herunder en underetage i boligstandard
· Italiensk G&D køkken med kvalitetshvidevarer fra Gaggenau
· Lyse stuemiljøer i åben forbindelse med alrummet
· Skøn lukket og privat have med solrige terrassemiljøer
· Nyere dobbeltgarage - isoleret og med elporte

Det er ikke hver dag, man støder på en villa som denne på Oberst Myhres Vej 3. Boligen er opført i 3 etager og fremstår helt og aldeles indflytningsklar. Du vil opleve et smukt, sammenhængende indre, der vil imponerede selv en kræsen æstetiker og en vaskeægte kvalitetskender.

Villaen har en god, central placering i Kornblomstkvarteret, blot fem minutters gang fra Mølleparken og skoven. Med kort afstand fra ejendommen finder I børnehave, vuggestue og Stolpedalsskolen, som kan nås via sikre stier, så børnene selv kan cykle. Ydermere er der gode indkøbsmuligheder, hvor bl.a. Fakta og Netto kan nås til fods. Oberst Myhres Vej er i øvrigt lukket, og det betyder, at I slipper for gennemkørende trafik. Aalborgs bymidte ligger kun et par kilometer herfra og kan med bus eller bil nås på ganske få minutter. Skal I ud omkring i landet, kan I på tre minutter nå på motorvejsnettet.

Udefra præsenterer villaen sig flot med en pæn pudset facade, der blev renoveret i 2007 og malet i 2010. Taget har solceller på den gamle ordning, og vinduerne er fra 2007/08. Udenfor kan I parkere køretøjerne i den isolerede dobbeltgarage fra 2005/06, der er indrettet med toilet, klargjort til gulvvarme og elporte fra 2016.

Indenfor fortsætter det stilfulde udtryk med et væld af gennemtænkte detaljer, der i samspil virker harmoniske. Tag bare de flotte Trip Trap fyrretræsgulve i værelserne på 1. sal, der smukt supplerer stueplanets massive, amerikanske egetræsgulve. Eller kast et blik på badeværelsets lækre skibsplankegulv, eller det sorte granitgulv, der glansfuldt pryder flere af husets rum. I samme omgang bør det fremhæves, at der er indlagt vandbåren gulvvarme overalt i stueplan og underetage. Førstesalen byder til gengæld på den smukkeste udsigt over by og skov.

I stueplanet tiltrækker det italienske kvalitetskøkken fra G&D opmærksomhed. Her er indrettet med flotte sorte elementer med glasfronter, Gaggenau hvidevarer, stor kogeø og en rustik stenvæg, der skaber en flot kontrast. Alrummet har god plads til gæster, så det er bare at tage plads, mens aftensmaden gøres klar. Stueplan er ligeledes indrettet med 3 skønne stuer, som adskilles af smukke franske døre, der nydeligt binder rummene sammen.

Tag trappen til villaens underetage - den er isoleret, højloftet og fremstår i beboelseskvalitet, eftersom den er blevet gennemgribende moderniseret løbende fra 2010-2016. Her bydes på gode disponible rum, stort bryggers og gæstetoilet. 1. salen er indrettet med 2 store værelser - ekstra værelset har adgang til hems og det store soveværelse har masser af skabsplads med bagvedliggende walk-in. Til sidst byder etagen på rummeligt og flot badeværelse.

Haven er godt lukket af hæk og murværk, og der er port med dørtelefon. Haven er nem at holde, og på de gode terrassearealer er der rig mulighed for at finde sol såvel som læ. I haven finder I også et skur til opbevaring og et brændeskur - begge i særdeles flot stand.

Lyder denne gennemførte villa som jeres perfekte boligmatch? Så ring tlf. 30328504.


  • Bolig 142
  • Kælder 42
  • Grund 726
  • Garage 49
  • Værelser 3
  • Stuer 3
  • Etager 3
  • Opført 1926 / 1996

Har du spørgsmål?

Mariann Nørgaard
Liebhaveri, salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen