Det Gule Palæ - Perfekt lejlighed med ny altan og fælles p-pladser

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Vestbyen, Poul Paghs Gade 6D, 1. TV., 9000 Aalborg

Vestbyen
Poul Paghs Gade 6D, 1. TV., 9000 Aalborg
· Dejlig, åben lejlighed med flot lysindfald
· Flot nyere altan udført i eksklusive materialer
· God ejerforening med fælles gård, hvor der er p-pladser
· Indrettet med hyggeligt lyst køkken med plads til caféborder
· Lys og meget stor stue med fransk altan
· Dejligt soveværelse, men store indbyggede skabe
· Stort værelser med plads til både seng og kontor
· Præsentabel ejendom og velfungerende ejerforening

Leder du efter en indflytningsklar lejlighed placeret tæt på Aalborg Centrum? Så kig indenfor i denne flotte lejlighed på Poul Paghs Gade.

Lejligheden er velbeliggende i den prominente ejendom - Det gule palæ i Vestbyens rolige omgivelser, men stadig i gåafstand til det pulserende liv i Aalborg Centrum. Tæt på findes også diverse indkøbsmuligheder, lystbådehavnen og de grønne områder tæt derved.

Når man træder ind i lejligheden, træder man ind i en flot rummelig entré, som også fungerer som gang mellem alle rum i lejligheden. I entréen er god skabsplads til overtøj i de indbyggede skabe. I forbindelse med entré er der åben forbindelse til både det flotte køkken og den store åbne stue.

Rigtig flot, vedligeholdt køkken, med indbygget vitrineskab. Gode hårde hvidevarer, med et rustik look i børstet stål. Fin bordplads - med flot, massiv egetræsbordplade.
Dejligt badeværelse med god regulær brus og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Bevæger man sig videre ind i lejligheden, når man den store, åbne stue. Denne kan fungere som både TV-stue og spisestue, da der er massere af plads, at folde sig ud på. Fra den store stue er der også adgang til en fransk altan, med udsigt til hyggeligt grønt areal, med borde og bænke der kan benyttes af alle beboerne, perfekt til en solrig sommerdag.

Soveværelse med meget skabsplads, med facade beklædt af et stort spejl, der får rummet til at virke endnu større. Fra dette værelse er der også adgang til en hyggelig altan, helt ugeneret af trafik og støj. Ekstra værelse også med indbygget skabsplads - ideelt til kontor, gæste- eller børneværelse.

Ejerforeningen råder over et p-areal, hvor der er mulighed for fælles parkering, fælles tørrerum, barnevognsrum, cykelparkering samt have. Herudover er der aflåst trappeopgang med dørtelefon.

Se andre boliger med samme karakteristika
Altan / Tagterrasse
  • Bolig 125
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1910 / 1983

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 12 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen