Flot og lys villa med skøn have i Gug

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Gug, Heravej 12, 9210 Aalborg SØ

Gug
Heravej 12, 9210 Aalborg SØ
· Lys og indbydende etplansvilla i Gug
· Super veludnyttede kvadratmeter
· Skønt forældresoveværelse og to gode børneværelser
· Lækkert badeværelse fra 2011
· Ugeneret og professionelt anlagt have
· Drivhus, højbede, frugttræer og bærbuske i haven
· Delvist overdækket terrasse
· Lukket vej og trygt nærmiljø

En lys og indbydende atmosfære, masser af udfoldelsesmuligheder i haven og super børnevenlige omgivelser på en rolig, lukket vej - ja, villaen på Heravej 12 i Gug giver Jer kort fortalt de perfekte rammer om familielivet.

Lige i nærområdet finder I den lokale børnehave, og på cykel kan turen til Gug Skole klares på bare ti minutter. Gigantium venter også lige i nærheden med blandt andet svømmehal og skøjtehal, ligesom store, naturskønne områder og de mange gode tilbud i centrum af Aalborg.

Huset er i ét plan og indrettet med et absolut minimum af spildplads. I får tre gode soveværelser at disponere over, og fra det store forældresoveværelse er der direkte adgang til husets badeværelse, som blev fornyet i 2011. Der er sørget for indbygget garderobeplads i de tre værelser samt i bryggerset, og fra entréen er der adgang til et gæstetoilet.

I kan glæde Jer til at nyde kvalitetstiden med familie og venner i boligens store, lyse opholdsstue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet og stuen blev renoveret i 2006, og køkkenet er indrettet med en praktisk køkkenø med siddepladser. Det er let at lade boligen smelte sammen med husets skønne have via en delvist overdækket terrasse. Terrassen er sydvestvendt, så her kan I spise aftensmaden i solen, mens I nyder udsigten over haven, som foruden at være flot også er praktisk anlagt efter en professionelt udarbejdet haveplan.

Æbler, blommer, ferskener, nødder, vindruer og hindbær er bare et lille udpluk af alle de friske lækkerier, der venter Jer i haven - og det er helt uden at komme ind på det, I selv kan frembringe i højbedene og drivhuset fra Juliana. Kort sagt får I her alt, hvad den moderne familien kan drømme om. Kontakt os for en fremvisning, hvis I vil se nærmere på det hele.

  • Bolig 117
  • Grund 869
  • Carport 16
  • Udhus 5
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1983

Har du spørgsmål?

Kim Royberg
Daglig leder, Aalborg afd.
DET BEDSTE VALG
Til toppen