Attraktiv ejerlejlighed i Vestbyen!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Vestbyen, Herluf Trolles Gade 20, 1. TH., 9000 Aalborg

Vestbyen
Herluf Trolles Gade 20, 1. TH., 9000 Aalborg
· Dejlig lejlighed med skøn beliggenhed
· Flotte plankegulve i både stue og værelse
· Smukt lysindfald fra de store vinduespartier
· Moderne badeværelse, med rustikt look
· Massere af indbygget skabsplads i værelset
· Dejlige store rum, med plads til udfoldelse
· Mulighed for brug af gårdhave, med grønt areal
· Tremmerum med plads til opbevaring

BELIGGENHED:
Søger du en lejlighed med en skøn beliggenhed? Så er denne noget for dig. Lejligheden ligger placeret i Aalborgs Vestby. Her er du tæt på alt. Ikke langt herfra, er der mulighed for indkøb og med en lille gåtur, når man centrum og Aalborgs pulserende liv. Fra lejligheden er der heller ikke langt til den hyggelige lystbådehavn, her kan man rigtige nyde udsigten og stilheden. Her er også rig mulighed for fritidsaktiviteter-Et stenkast væk finder man Haraldslund og stadionen herved. Her har man det hele indenfor kort afstand.


BOLIG:
Velkommen indenfor i denne skønne toværelses lejlighed. Når man træder herind, træder man ind på de flotte plankegulve i entréen. Videre herfra kommer man til køkkenet. Her møder man flotte, hvide, tidsløse elementer, med en flot, vedligeholdt bordplade i træ. Her kan man rigtig udfolde sig! Forsætter man videre ind i lejligheden, kommer man til den flotte stue. Herind kommer et smukt lysindfald fra det store vinduesparti. Også her finder man de smukke plankegulve, der er med til at gøre rummet endnu lysere. I lejligheden findes også et stort værelse, her går plankegulvene og det store vinduespart igen. I værelset er der også massere af skabsplads i de indbyggede skabe. Badeværelset er opført med et moderne look, med stor bruseniche, ophængt toilet og vask støbt i beton, alt dette giver rummet et rustikt og nordisk look. I lejligheden får man virkelig fornemmelsen af at der er værnet om lejligheden, da den fremstår yderst vedligeholdt.

DESUDEN:
Til lejligheden medfølger også en hyggelig gårdhave, som deles med de andre beboere. Her kan man nyde solen og slappe af i det hyggelige gårdmiljø.
Til lejligheden medfølger et tremmerum og her er også mulighed for cykelparkering.

  • Bolig 64
  • Kælder 2
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1938

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen