TORNBY - ABSOLUT 1. KLITRÆKKE

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Kløren 11, 9850 Hirtshals

Kløren 11, 9850 Hirtshals

· Helt unikt beliggende fritidshus lige ud til fredningslinien
· Panorama havudsigt
· Fantastisk indretning
· Opført i sublime materialer overalt
· Skøn stor gårdhave
· Stor dejlig garage
· Ingen udlejningsaftale - kan overtages straks
· EN SJÆLDENT UDBUDT EJENDOM

BELIGGENHED: I det helt fantastiske og stærkt kuperede område ved Tornby lidt syd for Hirtshals, finder man dette helt unikke og flot opførte fritidshus. Et SONNE PRESTIGE T230, modificereret kvalitetshus opført i de bedste materialer overalt.
Huset er opført i den absolut yderste klitrække, og der er 180 graders PANORAMA havudsigt - faktisk kan du se fra Bulbjerg i syd til Skagen i nord når du står i stuen og kigger op og ned langs kysten, det fås ganske enkelt ikke bedre...

BOLIG: Allerede på vejen mod Tornby stiger forventningerne og når du drejer ned af Kløren og der mødes af den mest fantastiske udsigt, så tænker man umiddelbart at nu kan det ikke blive bedre, men det kan det...
Vel fremme ved huset på Kløren 11 parkeres bilen, og det første man skal, inden bilen pakkes ud, er at gå en tur over på vestsiden af huset, for her åbenbares den mest unikke og fantastiske udsigt man kan forestille sig, havet breder sig ud for øjnene af en og den mest vidunder havudsigt i 180 grader ligger lige foran dig, klar til at blive nydt..

Tilbage til huset, der grænser op til fredningslinien kan du roligt -glæde dig til, at besøge dette unikke og skønne Sonne hus, opført i 2006 i de absolut bedste materialer. Et hus hvor der er kræset for detaljerne og hvor der ingen steder er gået på kompromis med kvaliteten.

At lave en komplet beskrivelse af dette hus vil ikke kunne lade sig gøre, det skal simpelthen opleves.

Huset er koncentreret omkring den store flotte stue, hvor der er panorama vinduer fra gulv til loft og hvor der ganske enkelt er den mest unikke og fantastiske udsigt du kan forestille dig, og læg hertil et unikt køkken i JKE MISSINA design med bordplader i INCAC Brown granit og alt i Miele hårde hvidevarer, master bedroom med direkte adgang til eget luksus badeværelse med spa, yderligere 2 skønne soveværelser, i alt 6 sovepladser og endnu et badeværelse med bruseniche..

Imellem huset og den dejlige helårs isoleret garage som er opført derved, er der en skøn lukket gårdhave, hvor du året rundt kan nyde udelivet, hvis du da ikke er søgt om på Vestsiden og sidder og nyder udsigten på en af de to overdækkede terrasser.

UDLEJNING: Ingen udlejningsaftale - huset kan overtages straks.

RING I DAG FOR EN FREMVISNING AF DETTE HELT UNIKKE OG SJÆLDEN UDBUDTE EMNE..
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 125
  • Grund 2.677
  • Garage 24
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2006
Afstande
  • Færge i Hirtshals 3,5 km.
  • Vandet 150 m

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen