SUPER LÆKKERT FRITIDSHUS OPFØRT 2010 I DEN BEDSTE KVALITET

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Pirupshvarrevej 18, 9492 Blokhus

Pirupshvarrevej 18, 9492 Blokhus
· Fantastisk beliggende fritidshus med udsigt
· Virkelig velholdt hus og grund
· Gåafstand til Blokhus Torv og stranden
· Bygget i bedste kvalitet
· God indretning
· Lækkert køkken
· Stor dobbelt carport samt redskabsrum
· Super lavenergi-hus med solceller

BELIGGENHED: Allerede når man nærmer sig Blokhus, begynder fornemmelsen af frisk havluft, frihed og ferie at indfinde sig, nu skal der slappes af og weekenden eller feriedagene skal nydes til fulde, og i dette pragtfulde fritidshus opført i 2010 kan det næsten ikke blive bedre.
Huset er beliggende i et pragtfuldt område med ganske kort afstand til en af Danmarks mest populære og dejlige badestrande, og ligeledes med ganske kort afstand til centrum af Blokhus by.

Byen har igennem de seneste år gennemgået en kolossal forvandling, og fremtræder i dag som en af de skønneste badebyer på den Jyske Vestkyst - her er der et bredt udvalg af hyggelige specialforretninger, dagligvarebutikker, og ikke mindst hyggelige restauranter m.m.
Er man til gå- og løbeture, cykelture eller familiehygge i skoven, så har Blokhus lige det der skal til i Gatewayén. Desuden er der kun kort afstand til en flot golfbane og til Fårup Sommerland.

BOLIG: Velkommen til dette fantastiske og yderst velbyggede fritidshus, højt beliggende på en fantastisk placering i Blokhus med udsigt til klitterne. Huset er opført i 2010 i de absolut bedste materialer og fremtræder flot og indbydende overalt.

Her er der tænkt på funktionalitet og indretning, og overalt hvor du kommer frem i huset skinner dette igennem. Alle lofter er ført til kip med lyddæmpende lofter der giver en sjælden ro i huset. Der er super lækre gulve, vinduerne er i træ/alu, opvarmningen sker bl.a. via varmepumpe og el radiatorer, og der er installeret solceller på taget, der er med til at give en særdeles fornuftig økonomi på opvarmningen.

Indeholder; Entre med skabsplads, stort køkken/alrum med super flot køkken og lækre hvidevarer samt fantastisk lysindfald, hyggelig opholdsstue med udsigt, super lækkert badeværelse med spa, 3 gode soverum, samt endnu et flot gæstebadeværelse med sauna.

Der er terrasser hele vejen rundt om huset, som giver det perfekte udeliv, hvor man er fuldstændig ugenert. Der er flot vindafskærmning ved terrasserne.

Virkelig flot og præsentabelt fritidshus som du kun sjældent finder.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen for yderligere information og fremvisning.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt
  • Bolig 120
  • Grund 843
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2010
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 850 m
  • Fårup Sommerland 7 km
  • Stranden 750 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen