Tranum - fritidshus med kig til omkringliggende marker

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Tranum, Marievej 1, 9460 Brovst

Tranum
Marievej 1, 9460 Brovst

· Sortmalet træfacade
· Fem minutters gang fra bilfri strand
· Roligt område med masser af skøn natur
· Stue med brændeovn og udsigt
· Tre gode soveværelser
· Muligt at indrette anneks i garagen
· Stor træterrasse rundt om huset
· Ugeneret grund, der er let at passe

Godt i læ for vestenvinden finder du dette hyggelige fritidshus. Her får du en pæn fri tidsbolig med klassisk træfacade, der er lige til at tage i brug. Her er plads til seks overnattende gæster, og garagen kan let ombygges til anneks, hvis du har behov for flere sovepladser.

Beliggenheden for sommerhuset kan snart ikke blive meget bedre, hvis du er til lange dage på stranden, gåture i vandkanten, frokost i klitterne og en forfriskende is i iskiosken på vejen hjem. For det tager blot fem minutters gåtur gennem det smukke landskab at nå strandkanten fra grunden, og på denne del af stranden må der ikke køre biler, så her er stille og fredeligt. Klitternes bølgedale med græssende køer og en horisontlinje med vandspejl i det fjerne bliver den skønne natur, du dagligt kan glæde dig over at tage på udflugt og opdagelse i.

Fritidshuset er et Kalmar hus bygget i 1976, og du får et træhus med sortmalet facade og hvid stern og vinduer. Det er vedligeholdt med nye døre i 2014, og der er også en varmepumpe fra 2014. Størstedelen af vinduespartierne er ligeledes løbende blevet udskiftet. Du får et åbent køkken/alrum og stue i ét, og herfra er der en skøn udsigt over markerne mod syd samt udgang til terrassen ved huset både fra stuen og fra køkkenet. En centralt placeret brændeovn kan samle til hyggelige aftener til lyden af knitrende brændeknuder, og når det er på tide at gå til ro, er der tre gode soveværelser at vælge imellem. Planløsningen afrundes af et badeværelse.

Hele vejen rundt om fritidshuset smyger der sig en fliseterrasse, og da der er både jordvold og høj bevoksning til flere sider, kan du sidde helt ugeneret. Mod syd er udsigten over markerne holdt fri. Her er tilmed en solid garagebygning, der kan ombygges til anneks.

Vi fortæller gerne mere om dette fine fritidshus ved en fremvisning.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 70
  • Grund 2.500
  • Garage 20
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1976
Jammerbugt Kommune

De charmerende trolde i den nye Hollywood-film ”Trolls” stammer i virkeligheden fra den hyggelige havneby Gjøl ved Limfjorden i Jammerbugten. Men det er kun én af de mange ting, som er kendetegnet for Jammerbugt Kommune.  Den største by i kommunen er Aabybro, hvor du finder et skønt selvstændigt bymiljø med både masser af indkøbsmuligheder og ikke mindst alt hvad en børnefamilie måtte ønske sig af faciliteter. Jammerbugt Kommune er endvidere kendetegnet ved beliggenheden ud til Vesterhavet og de lange sandstrande – med bl.a. feriebyen Blokhus – samt ikke mindst byerne Fjerritslev, Pandrup, Brovst, Kås, Biersted, Nørhalne, Skovsgård og Birkelse.

Afstande
  • Stranden 200 m

Har du spørgsmål?

Mariann Nørgaard
Liebhaveri, salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen