Bolig ledig pr. 1/7 2019

Aalborg Øst er en bydel i udvikling og en stor del af Aalborgs vækst de kommende år vil ske i netop Aalborg Øst, både hvad angår etablering af boliger og hvad angår nye arbejdspladser.

Husene fremstår enkle i vedligeholdelsesvenlige materialer. De sorte tage sat op imod det lyse murværk holdes i moderne linjer og stil. Der er fra arkitektens side lagt vægt på optimal udnyttelse af boligernes arealer herunder adgangen til udearealerne fra terrasserne.

Boligerne er veldisponerede og godt indrettet med følgende planløsning. Man indtræder i entréen som er belagt med klinker og elementer fra HTH. Fra entréen er der adgang til den lyse opholdsstue med udgang til haven. Stuen er i åben forbindelse med husets lyse køkken. Badeværelset er belagt med klinker og er funktionelt indrettet med bruseniche samt skabselementer. Der er et stort soveværelse og 2 værelser.

Til hver bolig hører carport og et redskabsrum. Der er lagt 30x30 cm. fliser på terrassen, samt indkørsel til hver bolig. Der er plantet bøgehæk og sået græs. Fælles arealer tilsås med græs.

Udgift til el, vand og varme afregnes direkte til forsyningsvirksomhederne via egen måler.

Kontakt os for yderligere information eller se mere på www.blæsborgparken.dk

Bolig ledig pr. 1/7 2019, type A - 117 kvm - 3 værelser + stue - husleje kr. 10.318,- + forbrug

 

 

 

 

Har du spørgsmål?

Carsten D. Sørensen
Ejendomsmægler, MDE, HD (A)
Telefon: 96 31 60 81
DET BEDSTE VALG