Solgt

Prægtig palævilla med pragtfuld parkhave

· Respektfuldt moderniseret
· Flot brostensbelagt indkørsel op til huset
· Stilfuld garage fra 2013 
· Smukt sortglaseret tegltag
· Hall med stuk og granitgulv
· Champagnekælder i luksusklasse Hyggeligt lysthus og høje træer 
 
Herskabelig og repræsentativ luksus  

Det er en gennemført moderniseret palævilla fra 1906, hvor intet er overladt til tilfældigheder, der nu udbydes. Den fremstår i præcis den højstil, som den oprindeligt er tænkt, og moderniseringen er respektfuldt gennemført. I bliver derfor budt velkommen i en markant og herskabelig hall med højt til loftet, granitgulv og original og meget smuk stuk. Der er også et flot trappeforløb til førstesal med tre værelser, badeværelse og udsigt til fjorden. Stueetagen indeholder udover den fine hall tre en suite stuer, hvor den ene er smukkere end den anden. Vinduerne er elegante og med de rigtige sprosser, og loftet har stuk og rosetter. Desuden gæstetoilet på etagen. Det er også værd at bemærke, at køkkenet er blevet udstyret med en ekstra kraftig emhætte med en motor så stærk som på en kvalitetsrestaurant. Der er også tilført ekstra komfort og luksustiltag i underetagen, hvor der er etableret gulvvarme, badeværelse og som prikken over i’et en helt speciel og toplækker champagnekælder med et avanceret varme- og kølesystem, så de kostbare flasker kan opbevares i den helt rigtige temperatur, samtidig med at der er gulvvarme og en behagelig opholdstemperatur. Det er ikke en installation, man ser hver dag. '
 
Privat og parklignende have

I får en aldeles pragtfuld og helt aflukket have med mange høje træer, vidstrakt plæne og flere skønne opholdssteder til afslapning og sammenkomster med familien og venner af huset. Der er et skønt terrasseområde op til huset og flere andre muligheder for at sidde på hyggebænke rundt omkring på grunden og mellem træerne. I får også et eventyrligt hyggeligt lysthus, der er placeret diskret i den smukke, gamle parklignende have.
 
Hjertet af Hasseris

Grunden matcher villaen i størrelse, fremtoning og kvalitetsniveau og fremstår i det hele taget som en flot repræsentant for det ypperste i dette Hasseris-kvarter, hvor der ligger andre fine og markante villaer. Foran den højtbeliggende villa er fokus på det repræsentative med en særdeles flot brostensbelagt indkørsel, hvor man kører langsomt op til huset med den stilfulde, høje og meget elegante hvide facade, der matches af det gnistrende sortglaserede tag og de smukke kviste af cedertræ og zink. Som gæst kan man parkere foran den gedigne fortrappe med flotte fliser og stige helt op til hoveddøren. Ellers kan man fortsætte ad brostenene til venstre og ind i det fantastiske garageanlæg, der blev opført i 2013. Det er på ikke mindre end 91 m2 og med lune gulve, el-betjent port og vinduer ud mod haven på bagsiden af huset. Alle Hasseris’ attraktioner ligger i gåafstand, ligesom I bor behageligt nær Aalborg centrum og fjorden, der kan benyttes til dejlige gåture med udsigt ud over vandet.

Nordvestvej 24, Hasseris, 9000 Aalborg

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Nordvestvej 24, Hasseris, 9000 Aalborg