Smuk og gennemrenoveret kvalitetsvilla i landlige omgivelser

Klovnhøjvej 67, Thise

Klovnhøjvej 67, Thise, 9700 Brønderslev

Klovnhøjvej 67, 9700 Brønderslev

- Indflytningsklart hele vejen rundt
- Gennemrenoveret i 2018 – næsten som nyopført
- Gode materialer og flot gennemtænkt byggestil
- Luft, natur og ro omkring dig
- Lyst og indbydende køkken alrum
- En hver mands drøm af en garage
- Stor grund på 5.441 kvm
 
Drømmer du om et lækkert indflytningsklart hus hvor du blot skal flytte ind og nyde fremfor at yde? Drømmer du måske ligeledes om at have lidt ro og luft omkring dig med en grund på + 5.000 kvm?
Kom med på Klovnhøjvej 67, Thise, et område der er kendetegnet ved den skønne natur, ved Thisebakker og det lokale sammenhold samt foreningsliv med gode institutionsmuligheder og en multihal. Derudover blot 10 km til Brønderslev og ca. 35 km til Aalborg Centrum.
 
Velkommen indenfor:
Parker bilen godt og tørt i den store 37 kvm garage med elport. 
Herfra er der direkte adgang ind til en rummelig entre kombineret med bryggers – perfekt til børnefamilien og alle de medfølgende flyverdragter, gummistøvler samt fodboldtasker. Stueplan byder derudover på et lækkert badeværelse – der er klargjort til badekar hvis man ønsker at udnytte den gode plads til det.
Husets hjerterum er køkkenalrummet, med moderne og lækkert køkken i gode kvalitetsmaterialer og hvidevare. Her kan man tage en slapper i sofaen eller samles med gæsterne ved spisebordet. Der er god plads til at være familie og om sommeren forlænges stuen af den direkte adgang ud til flisebelagte terrasse.
Stueplan har gulvvarme. 
 
1.sal byder på en ekstra hyggestue eller et åbent kontor. Det er også muligt at etablere et ekstra værelse, mulighederne er mange. På 1. sal er der ligeledes et rummeligt badeværelse samt 2 gode værelser, begge med skøn udsigt udover grunden og gode skabsløsninger. Alt i alt en gennemført villa hvor der ikke er gået på kompromis med materialevalg. 
 
Vi glæder os til at fremvise dette fantastiske hjem for jer – så ring og book en fremvisning.

    Har du spørgsmål?
  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 80
  • Mobil: 40 36 05 50
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud