Markant udsigtsvilla beliggende på toppen af Hasseris

Hasserishøj 15, Hasseris med udsigt

Hasserishøj 15, Hasseris med udsigt, 9000 Aalborg

Hasserishøj 15, 9000 Aalborg

Tegnet af den anerkendte arkitekt Jacob Blegvad
· Unik mulighed for at bo helt på toppen af Hasserishøj
· Det er første gang, at villaen udbydes til salg siden opførelsen
· Elegant moderniseret villa tegnet af den kendte Hasseris-arkitekt Jacob Blegvad
· Arkitektens signatur er tydelig gennem hele villaen, hvor især de flotte "glasbånd" giver arkitekturen karakter
 
· Opført i 1964 og gennemgribende renoveret i 1999/2000. Villaen fremstår i dag i flot stand
· Haven er en af de største i området og er på hele 1.330 m²
· Arkitekten har designet haven, således denne er indrettet i forskellige plateauer, hvilket giver en flot en flot kombination af solrige udsigtsterrasser, smuk beplantning og elegante trapper
 
· Villaen er på hele 309 m² - Fordelt på 219 m² bolig og 90 m² depotrum og integreret dobbelt-garage
 
· Når du kører op ad Hasserishøj kommer du direkte til den smukke brostensbelagte indkørsel
· Herfra er der adgang til den ekstra brede garage, hvorfra du kan gå direkte ind i underetagen
· Du kan også vælge at gå ind ad hoveddøren, hvor du straks oplever boligens gedigne kvaliteter
· Den store grund må bebygges med 25%, svarende til hele 333 m² eller 114 m² ekstra boligareal
· Sælger har fået udarbejdet forslag til udvidelse af garage inkl. vinkælder - Se vedlagte tegninger
 
BELIGGENHED
Hasserishøj er en af Hasseris' mest eftertragtede adresser, idet du her kan bo med udsigt over Hasseris og Limfjorden. Samtidig har du Mølleparken og Mølleskoven lige i baghaven, således du samme tid både er midt i byen og alligevel helt tæt på naturen. Hasserishøj er kendt for de elegante og store villaer fra 1960'erne, hvor arkitekterne gav villaerne deres eget præg. Denne villa er tegnet af arkitekt Jacob Blegvad, der også bestred posten som Kgl. Bygningsinspektør for Nordjylland i 1982-1991. I sine værker demonstrerer han en mangesidig fortolkning af modernismen. 
 
STUEPLAN - 186 m²
Stueplanet er i samme niveau som den smukke have, og samtidig er etagen højt hævet over vejen. Det giver både udsigt og en helt ugenert have. Her er indrettet 2 smukke stuer vendt mod udsigten over Limfjorden og mod vest over haven. Stuerne er i dag indrettet som pejsestue/opholdsstue og spisestue. Sidstnævnte er placeret i forlængelse af det flotte køkken/alrum. Det er oplagt at lægge stuerne samme, således du på denne måde opnår ét stort markant rum med udsigt mod alle sider.Det elegante Boform-køkken indeholder masser af skabsplads og en hyggelige spiseplads til familiens hurtige måltider. Der er direkte udgang til morgenterrassen på den ene side og aftenterrassen på den anden side.
 
SOVEAFDELING
Der er indrettet selvstændig soveafdeling med stort elegant bademiljø med både badekar og bruseniche. Badeværelset er i design fra BoForm Soveværelset er ekstra stort og med indbyggede skabe. Herudover er der stort dobbeltværelse med egen udgang til haven. Der er også og kontor/gæsteværelse. De øvrige værelser er placeret i underetagen.
 
UNDERETAGE - 33 m² bolig og ca. 90 m² disponible rum inkl. 36 m² garage 
Elegant trappe binder de 2 plan sammen, således underetagen fremstår som en forlængelse af boligen. Her finder du 10 m² gæsteværelse og 20 m² multirum, der kan anvendes som kontor, motionsrum eller hjemmebiograf. Herudover er der gæstetoilet, bryggers med masser af skabe og skabsrum. GARAGEDer er direkte adgang fra underetagen og ind i den store garage på ca 36 m², således du kan pakke eller pudse bilen uden at skulle gå uden for huset. 
 
HAVEN
Villaen er beliggende i ekstra stor have på hele 1.330 m², hvilket er usædvanligt for Hasseris. Haven er særdeles velanlagt i 2 store platauer - Den største del udgøres af selve haven, hvor der indrettet flere store solterrasse med fantastisk udsigt over Limfjorden og Hasseris. Mod vejen er der et andet plateau, hvor du via den flotte indkørsel kan køre direkte ind i den integrerede garage.

    Har du spørgsmål?
  • Frank V. Andersen

  • Indehaver - Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 51 95 60 00
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud