Vandværksvej - til total modernisering

Vandværksvej 8, Hasseris

Vandværksvej 8, Hasseris, 9000 Aalborg

Vandværksvej 8, 9000 Aalborg

· Fem soveværelser
· Kæmpestor stue 
· Underetage med bad og tekøkken
· Flere terrasser og gamle træer
· Børnene kan gå til Gl. Hasseris Skole
· Hasseris Bymidte i kort gåafstand
 
 
Den skønneste beliggenhed

I et af de mest atraktive kvarterer nær Hasseris Bymidte med smukke og eksklusive boliger udbydes her en stor villa med mange kvadratmeter. I kommer til at bo på en fredelig og harmonisk vej, hvor børnene kan færdes trygt, og hvor der er kort afstand til alt, hvad kan ønske sig.
I bor tæt på Hasseris Kirke, og gåturen til Hasseris Bymidte med butikkerne tager højst ti minutter, hvis I da ikke bevidst vælger at slentre langsommere for at nyde kvarterets atmosfære og tage alle indtrykkene ind. Børnene kan hurtigt komme frem til den nærmeste skole, nemlig Gl. Hasseris Skole.
Der er selvfølgelig også gymnasium til husstandens unge mennesker. Eller I kan gøre brug af idrætstilbuddene i KFUM Hallen eller melde jer ind i rideklubben.
Kvarterets udbud af kvalitetsaktiviteter er formidabelt, så man kan få opfyldt stort alle sine behov i gåafstand fra denne velbeliggende ejendom. I kan også cykle til centrum af Aalborg på kort tid, når I skal shoppe i Salling, besøge strandpromenaden eller en tur i teatret. 
 
Store rum og masser af plads

Villaen har været i samme ejers besiddelse i 54 år, og det er ikke en moderne indretning, I får tilbudt her. Men ejendommen er blevet passet og vedligeholdt med hjerteblod og en lige så stor portion sund fornuft.
Det bedste er bevaret som for eksempel teaktræslåger, teaktræsdøre og skydedøren med facetslebet glas mellem stuerne. Det samme kan man sige om køkkenet med mahognitræ. Valg af nye løsninger er løbende foretaget ud fra, at det skal være kvalitet og med den lange kikkert for øjet.
Det gælder således taget, der for cirka tyve år siden blev udskiftet til det nuværende tag i stedet for den oprindelige tagløsning. Her er store og regulære rum. Stuen er kæmpestor og en suite med spisestuen. De yderligere fem soveværelser er fordelt på to dejlige etager.
I kan vælge at shine rumme op med nye farver. Eller I kan gå grundigere til værks og ændre på rumfordelingen, hvis I vil have et køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen og måske udvide det ene badeværelse ved at inddrage en del af det nuværende køkken.
Med et hus som dette har I mange valgmuligheder, uanset om I hælder mod bevarelse eller fornyelse.
 
Dejlig have med gamle træer

I får en dejlig have med plæne, en flot blodbøg, andre gamle træer og smukke blomstrende buske, og flere steder at opholde jer ugeneret i solen eller på skyggesteder. I har flere terrasser, både ved huset og rundt i haven. Der er naturligvis mulighed for at inddrage et stykke af prydhaven til urtehave.
Her er også god plads til, at børnene kan lege og spille bold. Akkurat som tilfældet er indenfor, får I mulighed for at sætte jeres eget præg på haven og gøre den til jeres helt egen.
 
Velkommen til et dejligt sted, hvor I utvivlsomt får lyst til at blive i mange år.

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud