Ekstraordinær liebhaverbolig i bevaringsværdig ejendom

Hammerværket 2, Godthåb

Hammerværket 2, Godthåb, 9230 Svenstrup J

Hammerværket 2, 9230 Svenstrup J

• Familien Zincks tidligere privatbolig samt administration
• Godthåbs perle og omdrejningspunkt fra 1872
• Gennemført indvendig totalrestaurering i 2010
• Tre fantastiske og højloftede plan med oceaner af plads
• Egen carport og sydlandsk terrassestemning 
• Samtaleanlæg fra anden sal til hoveddøren
• Vidunderlige naturomgivelser med vand og skov 
 - egen ugeneret have - stor altan på 3. salen 
 
Historisk og naturskønt Lidt syd for Aalborg ligger Godthåb, som er bygget op omkring familien Zincks fabrik. Den blev etableret for 150 år siden, da familien omdannede en nedlagt papirfabrik til en værktøjsfabrik. Man anvendte vandenergi til at drive fabrikkens maskiner. Produkterne bestod blandt andet af plove og spader. Senere indgik værktøjsprodukterne i sortimentet hos Fiskars, der bevarede den karakteristiske røde farve fra Zinck, som man også vil bemærke på ejendommens vinduer. Fabriksbygningerne er omdannet til museum og familiens bolig indrettet til lejligheder. Den største og mest imponerende af disse er den bolig, der nu udbydes.
 
Ejendommen fremtræder særdeles præsentabel med rødt teglstenstag, buede sprossevinduer med termoglas og gamle udendørslamper i kobber. Ejendommen ligger i helt specielt skønne naturomgivelser med både skov og vand omkring, ligesom man er blot 50 meter fra Guldbæk åen og park med sø. Godthåb, der er vokset sammen med Svenstrup til et aktivt og meget populært område for alle aldersgrupper, herunder børnefamilier. Der er tillige gode bybus forbindelser.
 
Totalrenoveret liebhaveri
Lejligheden blev fuldstændig renoveret i 2010 med nye installationer, isolering og kvalitetsløsninger, der passer til den moderne smag. Her er masser af plads, højt til loftet og et skønt lysindfald. Allerhøjest til loftet er der på anden sal. I stuetagen får I en stor hall, bryggers, badeværelse og et værelse. Første sal byder på et superlækkert køkkenalrum, badeværelse og et rummeligt og lyst soveværelse med vinduer mod tre verdenshjørner og desuden badeværelse.
 
På anden sal får I en meget højloftet og stor stue med altan, badeværelse og et stort værelse. Uanset hvor man vender blikket er der smukke linjer og detaljer at lade øjnene hvile på. Det gælder alt fra den skulpturelle trappe og kiploftet til de flotte gulve og det smagfulde og funktionelle materialevalg på badeværelser og i køkkenet. Hjemligt og præsentabelt Denne syvværelses liebhaverbolig kan benyttes på adskillige måder. I kan anvende det hele til bolig og bo på hver jeres etager, som det passer bedst i forhold til børnenes alder og behov. I kan definitivt bruge det til at kræse om venner og familie, der kan nyde intimiteten i stuerne og på den ugenerede og sydlandsk inspirerede krukketerrasse, ligesom udsigten kan få selv det hårdeste hjerte til at smelte som smør.
 
I kan også skabe gode rammer om forretningsmiddage, hvor gæster fra både indland og udland vil føle sig godt tilpas og blive forelsket i dette stykke særlige danmarkshistorie, der befinder sig både lige uden for døren og indenfor i stuerne. Endelig kunne man også forestille sig stueetagen som klinik for en behandler eller eksklusivt kontor til liberalt erhverv. Bemærk, at de grønne områder bliver passet af en gartner.
 
EGEN INDGANG: Ja som i et rækkehus
ALTAN:    Ja
EGEN P-PLADS:    Ja Dobbelt carport
KÆLDERRUM:    Ja depotrum
UDLEJNING:    Ja - se vedtægterne
HUSDYR:    Ja - se husorden

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud