Mondæn palævilla i klassisk stil

Dronning Christines Vej 13, Nær Hasseris

Dronning Christines Vej 13, Nær Hasseris, 9000 Aalborg

Dronning Christines Vej 13, 9000 Aalborg

· Herskabsvilla opført i den helt rigtige stil fra 1908
· Perfekt beliggenhed ved Klostermarken og Hasseris
· Kun 5 minutters gang til Aalborg City
· Elegant fremtoning med glaseret mansardtag, hvidpudset facade og smukke sprossevinduer
· Herskabelig hall med flot svungen trappe  
 
· 148 m² i stueplan er godkendt til erhvervsformål 
 
BOLIGEN
Det er kun sjældent, at du oplever en villa med en så elegant en fremtoning. Alle de originale smukke detaljer er bevaret med glaseret mansardtag, hvidpudset facade og smukke sprossevinduer.  
Indvendigt fremstår villaen med tre smukke stuer en suite og hele 3,1 meter op til de originale stuklofter. Der er indrettet stort køkken med både spiseplads og gode skabe. I forlængelse heraf har man adgang til en mindre anretter gang samt et gæstebadeværelse.  
 
Den charmerende svungne trappe leder op til boligens 1. sal, som er indrettet som selvstændig bolig. Her finder man en 30 m² flot stue ligeledes med ekstra loftshøjde, to store værelser på 10-15 m², et badeværelse samt et stort køkken. Køkkenet kan evt. anvendes som ekstra værelse eller ombygges til eksklusivt bademiljø.  
 
Fra boligens 1. sal har man adgang til det store disponible rum og det praktiske loftsrum på 2. sal. I boligen findes desuden hele 139 m² særdeles anvendelig kælder. Kælderen er indrettet med fire store disponible rum. Det største er på godt 20 m² og velegnet til hjemmebiografen, motionsrum etc. Herudover er der vin-/viktualierum, gæstetoilet, tekøkken og ekstra stort bryggers.  
 
Villaen er beliggende i en smuk have, som omkranses af en elegant hvid havemur. Ved hoveddøren er der elegant indkørsel med god plads til dine og gæsternes biler.  
 
BELIGGENHED
Dronning Christines vej er beliggende lige der, hvor Klostermarken møder Aalborg City.
Du er således en del af den smukke villaby med de mange flotte træer og smukke villaer. På samme tid er du blot 3 minutters gang til Klostermarksskolen, hvor områdets mange børn nyder godt af den moderne skole.   
Du er også blot 10 minutters gang fra Kunsten og Mølleskoven, hvor der er rige muligheder for lange gå- og løbeture. Aalborg City er "lige om hjørnet", så du og dine gæster kan hurtigt gå en tur til byens mange skønne butikker og caféer.

    Har du spørgsmål?
  • Frank V. Andersen

  • Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 51 95 60 00
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud