INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED POOL OG SEPARAT EKSTRA BOLIG

Jyllandsgade 17, Centrum

Jyllandsgade 17, Centrum, 9520 Skørping

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

- I hjertet af Skørping, tæt til indkøb, tog og natur
- Løbende renoveret og indflytningsklart
- Moderne stil og inventar kombineret med  hyggelige detaljer som fritlagte bjælker og brændeovn
- Lækker poolområde med stor pool, terrasse, overdækning og poolstation
- Separat bolig på 45 kvm med bad og køkken (Køkken er ikke monteret men inventar medfølger)
 
Velkommen til Skørping, en stationsby, hvor du nemt kan stige på toget og være i Aalborg på blot 20 min. Dermed er du tæt på storbyen, men får alle de bedste muligheder for at bruge naturen som din legeplads eller et sted at finde ro og fornyet energi. Belliggende i hjertet af Skørping, i gåafstand til indkøb, tog og små hyggelige specialvarebutikker finder du dette byhus, en gammel købmandsbutik som nu byder på +200 kvm bolig og baghaven gemmer på et lækkert poolområde, sjællendt syn, men ikke mindst lækkert!
 
Renoveret i god materialekvalitet

Huset er opført i 1905 som en vinkøbmandsforretning og er senere anvendt til forskellige formål, inden det i 2012 blev gennemgribende renoveret til den fantastiske bolig, som den er nu. Murværket er pudset op og malet hvidt, og det sorte tag står som en smuk, klassisk kontrast. Alt det indvendige og udvendige er renoveret i en lys og lækker stil. I får stuk, franske døre og fritlagte bjælker, der medvirker til at give huset karakter. Der er anvendt gode materialer til renoveringen, og indtil flere steder er man ikke gået af vejen for at give den ekstra gas på materialekontoen. Det ses eksempelvis på den generøse anvendelse af kobber og messing til tagrender (nogle af dem), nedløbsrør og terrasse. I vil også sætte pris på den flotte trappe til førstesal og på det meget højloftede køkkenalrum, der ligger åbent op til overetagen. Her er masser af plads at udfolde sig på. I hovedhusets stueetage får I udover det toplækre køkkenalrum med blandt andet Miele-gaskomfur yderligere fire rum, der kan anvendes som stuer, værelser eller kontor på den måde, som det passer bedst til familiens behov. Desuden gæstetoilet. På første sal får I stue, soveværelse og udgang til en dejlig terrasse plus et dejligt badeværelse med badekar. Etagen kan anvendes som en stor voksenafdeling. Kælderen er tør og med tre rum til opbevaring. Ejendommens ekstra hus indeholder soveværelse, garderobe, badeværelse og bryggers plus mulighed for at indrette et køkken. Denne bygning har flere anvendelsesmuligheder, hvor nogle af de mest oplagte er teenager-domæne, gæstehus og erhverv, eventuelt et hyggeligt bed & breakfast.
 
Pool-område til hverdag og fest

Når I flytter ind her, kan første handling være at forære græsslåmaskinen væk. Her er ikke et eneste strå, der skal slås af hverken en håndskubber eller en motorklipper, ligesom græsrobotten kan spares væk. Til gengæld kan I hver dag sætte jer i det fantastiske og helt ugenerede gårdområde med en opdateret pool med sikkert tag. Jeres pool på syv gange fire meter byder velkommen til en daglig dukkert og svømmetur, ligesom den kan fungere som omdrejningspunktet for store og små sammenkomster. Både de voksnes gæster og børnenes kammerater glæder sig allerede til at blive inviteret. Hvis I vil trække det grønne ind i området og eksempelvis give det et strejf af middelhavshygge, kan det bære masser af krukker med blomstrende buske, oliventræer og palmelignende planter. I kan skabe jeres helt egen og meget eksklusive atmosfære her.
 
Tæt på by og den dejligste skov

Her på hovedgaden i et af Skørpings flotteste huse har I det hele inden for kort rækkevidde. Der er cirka 50 skridt til nærmeste indkøbsmulighed, og alle byens faciliteter som bager, café og supermarked er nemme at komme til. Det samme gælder stationen, hvorfra det tager 15 minutter med tog til de mange arbejdspladser og videregående uddannelsesinstitutioner i Aalborg. Der er alverdens gode sportsmuligheder i Skørping, som mange af de cirka 3.000 indbyggere benytter sig flittigt af. Her er rideklub med fantastiske muligheder for at nyde de omkringliggende skovområder. Rold Skov og Rebild Bakker er kendt som nogle af Danmarks allersmukkeste og mest vidstrakte skove. I kan gå, løbe og cykle de mest fantastiske og afvekslende ture i det grønne landskab.

    Har du spørgsmål?
  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 80
  • Mobil: 40 36 05 50
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud