Luksuslejlighed i Hasseris' attraktive og kvalitetsrige The Residence

Hasserisvej 124D, 1. tv., Indre Hasseris

Hasserisvej 124D, 1. tv., Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Hasserisvej 124D, 1. tv., 9000 Aalborg

· Luksuslejlighed beliggende i Hasseris' attraktive og kvalitetsrige The Residence
· Gennemførte luksusdetaljer fra A-Z
· Et ekstraordinært hjem i det efterspurgte The Residence
· Eksklusivt og lækkert opholdsmiljø med stue, køkken og alrum i ét
· Stilren udførelse med et ensartet materialevalg
· Absolut attraktiv beliggenhed i Hasseris
· To gode værelser til forældre, børn, kontor eller påklædning
· Mulighed for at lave et ekstra værelse
· To fornemme badeværelser med smukke klinker
· To skønne gedigne, solrige og rummelige altaner til sommerhyggen
· Parkeringspladser er ved opgangen
 
Denne luksuslejlighed i Hasseris er udført med gennemført stil og højkvalitetsmaterialer fra ende til anden. I tilbydes nu en enestående mulighed i det attraktive kompleks The Residence, som er et ambitiøst og yderst veludviklet projekt, der efterlader dette henrivende hjem - velkommen til.
Lejligheden indledes fra entreen, hvor foreningen af køkken, alrum og stue møder én. Alt i et ensartet materialevalg, som giver et eksklusivt, men samtidig roligt indtryk for øjet. Rummet lyses smukt op af de mange store vinduespartier, som sammen med de fine lyse klinker på gulvet, skaber en rummelig fornemmelse.
Fra stuen kan man gå ud på lejlighedens største altan, hvor der både er plads til grill og havemøbler til de varme sommerdage. Køkkenet er minimalistisk og stilrent med en integreret kogeplade og en ovn i arbejdshøjde i sammenhæng med en integreret kaffemaskine.
Endvidere samler køkkenøen rummet, hvor man kan holde samtalen kørende grundet det åbne miljø. Det lyse gulv breder sig også ind på de to værelser, hvorfor I kan forvente et elegant og ensartet udtryk i lejligheden, som ligeledes afspejles i valget af skabe i hele boligen.
I kan have en forældreafdeling i det ene værelse, som er placeret i forbindelse med lejlighedens største badeværelse, mens et potentielt børneværelse, kontor eller påklædningsrum optager det andet. Endvidere er der mulighed for at lave et ekstra værelse. Lejligheden rummer også et mindre badeværelse.
På begge badeværelser, kan man nikke genkendende til materialevalget, som matcher køkkenets. Fra soveværelset er der udgang til lejlighedens ene altan med en særpræget facadebeklædning og brede træplanker, som er i en ensartet stil med lejlighedens anden altan.
I forhold til ejendommen er byggeriet opført i 2018, hvilket også forklarer det gennemførte og stilbevidste udtryk. Der er elevator i opgangen, mens der udenfor omkranses med grønne områder.
Beliggenheden i attraktive Hasseris giver jer et fredfyldt nærmiljø, hvorfra der er bekvem adgang til Hasseris bymidte, Zoo og natur.
Ring for en fremvisning.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud