Markant funkisvilla med kobbertag.

Hasserisvej 115, Indre Hasseris

Hasserisvej 115, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Hasserisvej 115, 9000 Aalborg

·Meget sjældent udbudt funkisvilla i Indre Hasseris
·Tegnet af den berømte arkitekt Frits Shlegel
·Flot sittinghall med ildsted
·Stor lys opholdsstue med åben pejs
·Lækkert nyt luksus Schmidt køkken-alrum med plads til madlavning og samvær
·Hele tre badeværelser, så hverdagen glider let
·Overdækket terrasse og have stue
·Dejlig lukket have med en skøn terrasse
·Attraktiv beliggenhed nær alle hverdagens gøremål
 
Søger I et sted, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed? Så skal I vende blikket mod denne absolut mageløse liebhavervilla med en suveræn beliggenhed i Indre Hasseris. Ejendommen er tegnet af den berømte arkitekt Frits Schlegel, og den er opført i 1937 for De forenede Textilfabrikkers direktør og konsul Gorm Bremmer. Om end den udstråler en arkitektonisk æstetik, er det også en funktionel bolig, som lever op til den moderne families behov.
 
Tilknyttet matriklen er også en dobbeltgarage med et stik til elbil. Indenfor i huset fordeler kvadratmeterne sig over to plan, mens kælderen råder over et værksted, billardrum, vinrum, fyrrum og to disponible rum.
 
I bydes velkommen i en entré med plads til at hænge overtøjet i garderoberummet, før en smuk hall med brændeovn tager imod jer. Herfra udfolder boligen sig via en spændende planløsning uden spildplads. Husets hjerte er den indbydende stue med et buet loft, egeparketgulv og adskillige vinduer, som gavmildt lader lysindfaldet strømme ind, mens pejsen bliver familiens foretrukne samlingssted i vinterhalvåret. Den tilstødende udestue har aflange vinduer, hvor I kan tyvstarte på forårssolen og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Det herlige køkken-alrum samler familien om madlavning og socialt samvær. Det nye Schmidt-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer - akkompagneret af matchende Corian-bordplader. Oveni er det udstyret med en kogeø, et spiseafsnit, en Quooker-vandhane og lækre hvidevarer, heriblandt AEG-ovn i ergonomisk højde, så I får optimale rammer til madlavningen. Tilmed er der et anretter-køkken, inden middagen serveres i den smukke spisestue.
 
Endelig er der fra køkkenet nedgang til et bryggers og udgang til en lukket solgård, ligesom stueplanet også rummer et gæstetoilet. Førstesalen har et forældresoveværelse, der er ekstra komfortabelt med udgang til en altan samt påklædningsværelse og eget badeværelse med dobbeltbrus, marmorfliser samt et hvidt skabsmodul toppet med en Corian-bordplade og dobbeltvandhane. De øvrige fem værelser byder på mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der et gæstetoilet og to ekstra badeværelser med badekar.
 
Udenfor kan I se frem til en dejlig lukket have prydet med frodige buske, rosenbede og en skøn terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde middagen.Beliggenheden er pragtfuld med Kildeparken, skole, daginstitution og indkøb inden for en radius af halvanden kilometer, mens Aalborg Zoo, Musikkens Hus og centrum er en kort cykeltur væk. Afslutningsvis er der også adgang til bus, togstation og motorvej.
 
Kom og oplev boligen!

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud