Fantastisk velholdt étplansvilla i Hasseris Enge

Svend Engelunds Vej 13, Hasseris

Svend Engelunds Vej 13, Hasseris, 9000 Aalborg

Svend Engelunds Vej 13, 9000 Aalborg

· Stilrent og gennemført lækker
· Beliggende for enden af blind vej
· Luksus der er lige til at flytte ind i
· Bunker af skønne detaljer
· Lækkert integreret garageanlæg på 59 m2
· Helt ugeneret grund
· Pragtfulde terrasser
· Tæt på gymnasium, skole og fodboldbaner
 
Indrettet med sikker hånd   
Denne lyse, lækre og indbydende bolig er opført i 2012 og fremstår særdeles veldholdt og i god stand. Det skyldes naturligvis, at der er passet godt på det hele, og at der er skabt langtidsholdbare løsninger og anvendt materialer, der kan tåle at blive brugt, og som holder stilen. Den lyse, minimalistiske stil går som en rød tråd gennem boligen, så I vil opleve, at det hele hænger sammen på en naturlig måde, når I går fra det ene rum til det andet. Boligen er i forskellige niveauer, børneafdelingen og forældreafdelingen er adskilt med enkelte småtrapper, der skærper det arkitoniske synsindtryk og forøger rumoplevelsen. Ligeledes er der et par trin ned til dagligstuen. Der er lys hele vejen på langs af huset fra den dør i køkkenalrummet, der går ud til en af de dejlige terrasser, og hele vejen gennem opholdsrum og børne- eller ungdomsafdeling til den integrerede dobbelte garage med elporte. Der er således lys gennem hele huset og giver en fornemmelse af sammenhæng og storhed. I har dog også mulighed for at lukke af til ungdomsafdelingen med en lydtæt skydedør på de tidspunkter, hvor det giver mening.
 
I får tre børneværelser med tilknyttet badeværelse, kontor, master bedroom med indbyggede skabe og adgang til stort badeværelse med nedsænket badekar og stor bruseniche samt fjernbetjente vinduer. Derudover bryggers og en stor, skøn opholdsafdeling. Køkkenet er veludstyret med tre forskellige ovne, Gaggenau-emhætte, bordplader i corian og efterlakerede skabsfronter. Armaturerne er fra Vola over hele huset. Gaspejsen er gennemgående, så I får gavn af den i to rum. Det lune gulv i garagen, der også er velegnet til andet end holdeplads for biler, er epoxymalet. Og der er gulv-til-loft skabe med skydedøre i den ene side af garagen, hvor også husets centralstøvsuger er placeret. Lyddæmpende lofter, IHC lysstyrring, alarm og overvågningssystem er også en del af udstyret i denne gennemførte bolig. 
     
Tilbagetrukket på grunden

Villaen er trukket godt tilbage, så I undgår indkig. Samtidig er huset bevidst placeret sådan, at man har grøn udsigt fra de fleste rum. I kan se frem til flere dejlige haverum i den arkitektdefinerede have, som fremstår lige så strømlinet som de indendørs rum. Der er alle steder noget smukt at hvile øjnene på, og mange dejlige rum at opholde sig i. Desuden frugttræer med blommer og æbler. I får tre terrasser, hvor to ligger helt specielt godt i læ fra flere mure. Der er anvendt kompositmateriale til den store terrasse, så der er en dejlig, blød overflade at hvile de bare fødder på. Her er skam også en hyggelig udebruser, der fuldender indtrykket af et skønt udeareal. Der er installeret videoovervågning på ejendommen.     

Børnevenlig og naturnær beliggenhed

I kommer til at bo i et område, hvor der ikke er gennemkørende trafik. De mindre børn har dermed mulighed for at føle sig trygge, når de er udenfor. De kan lege med de andre børn, og når de bliver lidt større, kan de benytte stisystemet til skole og andre steder. Gl. Hasseris Skole ligger med kort afstand til jeres bolig, og Hasseris Gymnasium befinder sig endnu tættere på. Også sportsudfoldelse i KFUM kommer man hurtigt til. Det tager højst tre minutter på cykel. I kan i det hele taget bevæge jer rundt til det meste på cykel. Selv til centrum af Aalborg tager det ikke mere end cirka et kvarter. Med hensyn til den daglige gåtur er I privilegeret med beliggenheden her i Hasseris Enge, hvor I har grønne omgivelser efter få skridt. Beliggenhed og bolig går her op i en skøn enhed.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud