Høj stuelejlighed med to altaner og fantastisk fjordudsigt

Østre Havnegade 50, st. tv., Musikhuskvarteret

Østre Havnegade 50, st. tv., Musikhuskvarteret, 9000 Aalborg

Østre Havnegade 50, st. tv., 9000 Aalborg

· Den skønneste lejlighed og beliggenhed
· Superdejlig udsigt ud over fjorden
· God loftshøjde og meget lysindfald
· Høj og ugeneret stuelejlighed
· To lækre altaner
· Nabo til Musikkens Hus
· Egen p-plads i kælderen  
 
Fri fjordudsigt
I denne velindrettede lejlighed kan I sidde i jeres stue og nyde udsigten til fjorden og Østeraa, som løber forbi 10 meter fra stuevinduet. I kan holde øje med Limfjordsbroen, og Musikkens Hus ligger lige ved siden af.
I kommer til at bo på en central placering i Aalborg, som samtidig er ret ugeneret, så I kan leve fredeligt og roligt, når I er hjemme, samtidig med at der aldrig er langt til det livlige byliv. I får to altaner med god plads til at sidde med hele familien og gæster, der med garanti vil elske at blive inviteret på besøg igen og igen.
Den ene altan er med vinduer på to sider, som kan slås helt til side, når vejret er til det, og på andre tidspunkter holdes lukket. På den måde har I altid mulighed for at nyde omgivelserne uanset årstid og vejrudsigt.
 
God planløsning og masser af plads
Boligarealet er stort med 170 m2, og planløsningen er gennemtænkt. Her er master bedroom med to skabe og eget badeværelse. I får yderligere to værelser, som er lige velegnede til kontor, gæsteværelse og børneværelse. Alt efter jeres behov.
Desuden endnu et badeværelse, et vaskerum og et gangareal med skab. Opholdsrummet er naturligvis boligens største med køkken og stue, hvor der er plads til flere sektioner. I får det dejligt højloftet overalt, lyse vægge og mange store vinduespartier, som sørger for lysindfald og en venlig, imødekommende atmosfære. Ventilationsanlægget sørger for frisk luft og medvirker til at skabe et behageligt indeklima. Der er også sørget for, at I har jeres egen parkeringsplads i p-kælderen, som I kommer til med elevatoren.
 
Havnefront og byliv ad libitum
Ejendommen er fra 2015 og fremstår som ny. En del af nabolaget er Musikkens Hus og Nordkraft, så I er lige midt i Aalborgs nye kulturelle centrum. I kan gå de dejligste ture langs fjorden og på den store, vidunderlige havnefront, som ikke findes magen til eller lige så skøn ret mange steder.
I gåafstand finder I også Aalborg midtby med gågaderne, butikkerne og restauranterne, der mange steder ligger side om side. Når I skal foretage de daglige indkøb, har I supermarkeder, slagter og bager lige ved hånden.
Det er nemt at være til her, udover at det er smukt med vandudsigten og de på alle måder dejlige omgivelser.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud