Ny pris

Attraktivt beliggende og indflytningsklar udsigtsvilla med rammerne til det gode familieliv - Gug Skole

Ledavej 27, Gug

Ledavej 27, Gug, 9210 Aalborg SØ

Ledavej 27, 9210 Aalborg SØ

· Unik udsigt  
· Stor sydvestvendt terrasse  
· For enden af lukket villavej  
· Moderne planløsning  
· Ekstra 43 kvadratmetre i funktionel garage  
· Ventilationsanlæg  
· Stisystem til Gug Skole som villaen hører til
 
Her får I en moderne planløsning, hvor det store køkkenalrum udgør husets hjerte og giver mulighed for at samle hele familien. I kan også rykke selskabet udendørs på den store sydvestvente terrasse, hvor der ligeledes kan nydes en fantastisk udsigt over områdets landskab. Derudover indeholder huset en teenageafdeling med egen indgang, to gode værelser og et rummeligt badeværelse i tidsløse materialer med brus, håndklædetørrer og gulvvarme. Fra forældresoveværelset er der adgang til et lignende badeværelse og bryggerset opfylder børnefamiliens praktiske behov for nemt at kunne vaske og tørre tøj.

Husets fjerde værelse kan anvendes som et ekstra børneværelse, gæsteværelse eller hjemmekontor.
Boligen ligger attraktivt placeret på en stille villavej i Gug. Stisystemer kan benyttes til Gug Skole, og der er nem forbindelse til motorvej samt offentlig transport inden for kort gåafstand.Huset er velholdt og løbende opdateret, så det matcher de behov, som en moderne børnefamilie har. I kan således flytte direkte ind i rammerne til et godt og trygt familieliv.
 
Realisér drømmen om familieidyl på lukket villavej 

I ankommer til andensidste hus på en lukket villavej, hvor I måske har mødt børn på cykler eller rulleskøjter. Det højtbeliggende murstenshus ligger smukt omkranset af grøn beplantning let tilbagetrukket fra den børnevenlige vej.   
I bydes velkommen af en rummelig entre med god plads til overtøj. Det gennemgående parketgulv fra Trip Trap skaber en varm kontrast til de hvide gipslofter, der sammen giver huset en rolig atmosfære. Dertil bidrager husets ventilationssystem (af mærket Genvex) til et godt og sundt indeklima, som gør boligen til et rart sted at opholde sig.

Selvom huset er fra 1984 og tilbygget i 1997 har det en moderne planløsning med både forældre- og teenageafdeling, som efterspørges af mange børnefamilier i dag. Huset er løbende vedligeholdt samt opdateret med kvalitetsbevidste og stilrene materialevalg. De neutrale farvevalg gør det nemt for jer at tilføre boligen jeres helt personlige stil.  

Det store køkkenalrum - med HTH-køkken og indbyggede hvidevarer - er husets primære opholdsrum, hvorfra der er en enestående udsigt over landskabet mod syd. Fra køkkenalrummet er der udgang til den store sydvestvendte terrasse, som er husets helt store aktiv. Her smelter inde- og udelivet sammen. Hvis I drømmer om at samle familie og venner til fødselsdage og højtider, får I her en unik mulighed. Der kan nemlig uden problemer dækkes til 12 personer eller flere både inde og ude.

Om sommeren kan I nyde blommer fra havens store blommetræ, og I kan med fordel placere en sandkasse på terrassen, hvor børnene kan fordybe sig i leg, mens I følger med fra en havestol eller køkkenvinduet. Den elektriske markise giver skygge om dagen og luner om aftenen, så I kan nyde solnedgangen bag trætoppene mod vest.
På regnfulde og kølige dage indbyder stuen - med plads til den helt store sofa - til afslappende hygge foran brændeovnen.  Der er gode opbevaringsmuligheder. Luk døren til vasketøjet i bryggerset, sæt julepynten på loftet og hæng jeres tøj i de indbyggede skabe, der findes i alle husets værelser. Derudover er der en indbygget garage under terrassen, hvor kun jeres ønsker og behov sætter begrænsninger. Her kan I f.eks. indrette værksted, hjemmefitness eller vinkælder, ligesom der er rig mulighed for opbevaring af vinterdækkene til bilen.   Huset har en yderst attraktiv beliggenhed – både for voksne og børn.

I kan trygt lade jeres børn cykle ad stisystemet til Gug Skole, hvor der også findes forskellige foreningstilbud. Til den velfungerende grundejerforening hører en nyrenoveret legeplads samt et stort græsareal med plads til fodbold og fysisk udfoldelse. Her samles vejens beboere årligt til Sankt Hans-bål med sang og snobrød.

Desuden er der kort afstand til det nye sygehus, universitetet og lokale indkøbsmuligheder. Det nærmeste busstoppested ligger i en afstand af blot 200 meter og giver nem transportforbindelse til Aalborg centrum.  I får altså her en indflytningsklar bolig med masser af herlighedsværdi og familieidyl på en attraktiv beliggenhed.
 
Tøv derfor ikke med at kontakte os for en fremvisning.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud