Naturskønt beliggende villa med sin helt egen karakter

Morbærhaven 24, Hasseris

Morbærhaven 24, Hasseris, 9000 Aalborg

Morbærhaven 24, 9000 Aalborg

· Familiebolig med flere indretningsmuligheder
· Arkitektudfoldet originalitet   
· Kæmpestort master bedroom med hotelstemning
· Meget lyst og højloftet køkkenalrum
· Børnene har sikker skolevej til Gl. Hasseris Skole
· Fjorden, Kridtgraven og golfklubben ligger tæt på
· Centrum ligger i cykleafstand
 
Fantastisk indretning
Boligen er inddelt i skarpe sektioner, som en ny ejer har mulighed for let at justere på, hvis der skal være plads til flere børn. I får en planløsning med et helt specielt og meget stort master bedroom-område, hvor der ikke blot er soveværelse med terrasseudgang og eget badeværelse, men også walk-in garderobe mellem soveværelse og kontor med hjørnevindue. Dette område har karakter af hotelsuite i deluxe-klassen. De to lige store børneværelser, eller måske teenageværelser, ligger ved siden af hinanden med husets andet badeværelse lige overfor og hoveddøren inden for bekvem afstand, så man ikke forstyrrer de voksne mere end højst nødvendigt, når man går ud og ind. I det meget store og meget dejlige opholdsområde, hvor der er over tre en halv meters loftshøjde, kan hele familien samles. Rummet er smukt og smart delt af en mur med pejs, så I har flere områder i samme rum. Fra køkkenalrummet er der dør ud til den mageløse terrasse. Desuden får I et bryggers, der er lige så lækkert som resten af huset.          
 
Materialevalg og håndværk i top

Huset fremstår markant med sine tre forskellige slags murværk. Her er rå mur, hvidt pudset murværk og sorte flader, der til sammen skaber en enhed med sin helt egen personlighed. Det er ikke et genert hus, der her udbydes, men ét der tør vise sig frem og stå ved sit specielle og markante udtryk. Indenfor er der vægt på visuel ro med stramme og nærmest minimalistiske linjer. Der er anvendt den samme type møblement fra Svane i alle vådrum, og her er armaturer i topkvalitet fra Vola over hele linjen. En gennemført og stilsikker bolig, der blev defineret i 2018 og fremstår fuldkommen klar til overtagelse.
 
Måske den bedste beliggenhed 

Det er vanskeligt at forestille sig en bedre beliggenhed. I har ingen naboer tæt på, og udsigten er formidabelt god. I kan gå til fjorden på jeres daglige tur med udsigt til både den blå og grønne natur. I har kort afstand til Kridtgraven og alle andre attraktioner i Hasseris. Golfklubben ligger tæt på. I kan spille tennis i cykleafstand, og en tur på Aalborg Stadion søndag eftermiddag ligger i samme behagelige afstand. Børnene cykler ad en sikker rute til Gl. Hasseris Skole og til idrætsfaciliteterne i nabolaget. Alt er perfekt til at danne en tryg og aktiv ramme om familielivet for alle familiens medlemmer.
Velkommen til et særligt dejligt hus med en lige så særegen placering.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud