Centralt beliggende treværelses lejlighed i Aalborg

Rantzausgade 47, 1. tv.,

Rantzausgade 47, 1. tv., 9000 Aalborg

Rantzausgade 47, 1. tv., 9000 Aalborg

· Højloftet og lys
· Totalt indflytningsklar
· Støjdæmpende ruder
· Præsentabel opgang
· Gåafstand til gågaderne og havnefronten
· Banegården og Kildeparken ligger i nabolaget
· Oplagt forældrekøb og delevenlig  

Højt til loftet og originale detaljer

Der er masser af sjæl, atmosfære og rumfornemmelse i denne treværelses lejlighed, der er fuldkommen indflytningsklar. I kan se frem til højloftede rum med 2,80 meter fra gulv til loft og velholdte gulve med originale fyrretræsplanker. Der er stuk og dannebrogsvinduer. I kan fornemme det oprindelige og samtidig glæde jer over, at boligen er moderniseret med badeværelse fra 2015, lyddæmpende vinduer og et lyst og strømlinet køkken med alle bekvemmeligheder og plads til alverdens madprojekter. Lejligheden ligger i en ejendom, som er pæn og præsentabel med en opgang, der er renoveret og holdt i smagfulde og afstemte farver på gulve, vægge og gelænder, så det hver dag er en fornøjelse at åbne hoveddøren og gå op på første sal til lejligheden. Facaden og taget blev renoveret i 2019. Det grønne fællesareal kan naturligvis benyttes frit.    

Perfekt planløsning til et par eller to venner

Lejligheden byder på tre regulære rum plus køkken, badeværelse og entré. Hvis I er et par, kan I indrette jer med soveværelse og to stuer en suite. Lejligheden er også velegnet som delebolig ved at bruge den ene stue som værelse og deles om den skønne stue med karnap ud mod vejen. Her kan man sidde i det store vinduesparti og kigge på gadelivet nedenfor med en kop kaffe inden for rækkevidde, eller slappe af med en bog i hånden og en pude i ryggen. Der er indbyggede skabe i både soveværelse og entré. Desuden får I et loftsrum.

En dejlig fredelig base midt i byen

Når I er indenfor i lejligheden, kan I ikke høre byens lyde takket være de effektive trelagsruder. Det betyder, at I råder over en fredelig base, selv om I bor meget centralt i forhold til byens mange attraktioner. Det tager få minutter at gå til banegården og busstationen, når I skal rundt til uddannelsessteder eller arbejdspladser.
I kan slappe af i Kildeparken eller løbe en morgentur i parkens smukke omgivelser. Butikker, caféer og kulturtilbud ligger i gå- eller cykleafstand. Det tager ikke mange minutter at komme til gågadekvarteret, havnefronten eller en tur i teatret. Hele bylivet ligger for jeres fødder med en beliggenhed som denne. Velkommen til en perle, hvor I kan rykke direkte ind uden hverken at skulle spekulere på finde den store værktøjskasse frem eller ringe til håndværkere.

    Har du spørgsmål?
  • Rasmus Vorre

  • Salg og vurdering
  • Telefon: 96 31 60 86
  • Mobil: 23 70 48 00
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud