Indflytningsklar og velindrettet villa i Hasseris Enge

Johannes Hofmeisters Vej 18, Hasseris

Johannes Hofmeisters Vej 18, Hasseris, 9000 Aalborg

Johannes Hofmeisters Vej 18, 9000 Aalborg

· Beliggende i lukket og fredeligt område - et plan
· Mindre en kilometer til Gl. Hasseris Skole
· Tæt på rekreative områder
· Perfekt planløsning til familie med børn
· Skønt stort opholdsrum
· To skønne terrasser
· Dejlig plæne med plads til leg og småbold
 
Étplansvilla med gennemtænkt planløsning

Planløsningen i denne dejlige villa er ideel til en familie med børn. I den ene side har I soveværelse, badeværelse og kontor, som også kan være supergodt som værelse til et lille barn, der kan sove tæt på de voksne. I den anden side er der en afdeling med to lige store værelser og et badeværelse. Centralt i huset ligger det meget store og åbne opholdsområde med køkken, køkkenalrum og stue. Og desuden en mindre entré med skab. I stuen er der brændeovn og karnap, der vender ud i haven og sikrer et godt lysindfald. Huset er som skabt til at invitere mange gæster. I kan snildt dække op til 20 personer, så I kan holde alle familiens mærkedage hjemme på matriklen lige fra barnedåb og konfirmation til studenterfest og de runde fødselsdage.        
 
Lukket have og stor plæne

Det meste af grunden består af en skøn, sydvendt have. Her kan hele familien spille småbold på plænen og invitere venner og naboer til en dyst. I får også gode terrasser. Den ene ligger op til huset med udgang fra dobbeltdøren i køkkenalrummet. Her har I plads til middagsbord og loungemøbler. Senere på aftenen kan I rykke ud på træterrassen, der ligger under åben himmel og opsnapper aftensolens sidste stråler. Terrassen står som ny og er etableret i 2016. Mellem denne terrasse og skuret er der anlagt en nyttehave, som I kan videreføre, hvis I vil dyrke purløg og andre krydderurter eller gode, grønne sager. Haven byder også på flere frugttræer med blandt andet søde spiseæbler. Desuden et skur med isolerede vægge og loft, så her aldrig er frost. Dette skur er velegnet til både opbevaring og værksted.     

 
Super god beliggenhed    

Boligen befinder sig i et godt og homogent kvarter, der er præget af venligt naboskab. Børnene kan hurtigt køre til nærmeste skole på cykel. Det er Gl. Hasseris Skole, som ligger under en kilometer fra huset. Når børnene er blevet større, skal de køre en smule længere for at nå til Hasseris Gymnasium. I bor også med nem afstand til KFUM-hallerne, hvor man kan dyrke mange idrætsgrene. I har heller ikke langt til butikkerne og de øvrige faciliteter i Hasseris. Til den anden side er der de dejligste rekreative områder med mulighed for at se på noget smukt og grønt på den daglige gåtur, der kan henlægges til fjordstien. Velkommen til en bolig i god kvalitet og en suveræn god beliggenhed for alle familiens medlemmer.    
    

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud