Solgt

Velbeliggende og arkitekttegnet udsigtsvilla i Indre Hasseris

Fyrrebakken 5, Hasseris

Fyrrebakken 5, Hasseris, 9000 Aalborg

Fyrrebakken 5, 9000 Aalborg

· Tegnet af Jacob Blegvad
· Nyere køkken og badeværelse
· Tør kælder med vaskerum og viktualierum
· Genvex-anlæg
· Ugeneret gårdhave og terrasse
· Orangeri
· Tæt ved Mølleparken og Stolpedalsparken
 
Ikonisk Hasseris-arkitektur

Det er den legendariske arkitekt Jacob Blegvad, der har tegnet denne villa, som er en af de ejendomme, der har givet Indre Hasseris sin særlige karakter. Villaen er således kanoniseret i bogen Hasseris Villaby fra 1990’erne. Boligarealet indeholder køkkenalrum, spisestue og opholdsstue, der ligger på stribe. Stuen er opdelt i en opholdsafdeling og en hyggestue med en stor, sydvendt vinduesvæg, hvorigennem man har mulighed for at nyde den dejlige udsigt. Der er gæstetoilet lige ved indgangen og husets hall. I værelsesfløjen er der et stort soveværelse og yderligere to værelser plus et nyere badeværelse med jacuzzi. Køkkenet er ligeledes af nyere dato. Der er energiruder i hele huset, overvågningssystem og Genvex-anlæg.

Smuk og særdeles privat have  
Grunden er dejligt lukket, så man er sikker på at kunne opholde sig fuldkommen privat og ugeneret. Som nye ejere kan I se frem til både en sydvestvendt terrasse, og en dejlig og lukket gårdhave, der vender mod nordvest. Haven er beplantet med høje, gamle træer, blandt andet en flot blodbøg, og grunden er afgrænset af bøgehæk. I kan også glæde jer til en spiselig have med frugtbuske og til et orangeri.     
 
Glimrende placering i Hasseris

Villaen ligger på en eftertragtet grund i Indre Hasseris på en lukket vej i det område, hvor Mølleparken og Stolpedalsparken støder op til hinanden. I får dermed nem adgang til begge de to grønne områder, hvor I kan gå og løbe ture i smukke omgivelser, uanset om I er ude for at opfylde det daglige mål for antal motionsskridt, eller om I skal slappe af sammen med familie og venner på en picnic i weekenden. I bor også godt i forhold til alle mulige andre faciliteter som daginstitutioner, Hasseris Bymidte, skoler, gymnasium, bibliotek, sport og caféer, da alt befinder sig inden for behagelig kort afstand. Vi ser frem til at vise jer denne dejlige bolig og alle dens herlighedsværdier inklusive de matchende udenomsarealer.