Rækkehus fra 2019 med store og dejlige fællesarealer og landsbystemning

Lille Bygaden 35, Gammel Hasseris

Lille Bygaden 35, Gammel Hasseris, 9000 Aalborg

Lille Bygaden 35, 9000 Aalborg

· Tegnet af Krogh Arkitektur 
· Intim bebyggelse med tolv boliger
· Historisk og naturskøn ramme
· Kvalitetsmaterialer og godt håndværk
· Gennemtænkt planløsning
· Boligen er ideel til en yngre familie med et barn eller to
· Dejlig stor hjørne terrasse
· Kort afstand til butikker
 
Lige til at flytte ind i

Denne tiptop moderne og fuldkommen indflytningsklare bolig ligger i en nyopført længe fra 2019, som tidligere var del af en ikonisk landsbygård i Hasseris. Det er Krogh Arkitektur, der har tegnet de otte lækre rækkehuse, samtidig med at bebyggelsen også rummer boliger i den tidligere gårds hovedhus. De ialt tolv boliger har fælles ejerskab til og råderet over et stort fællesareal på cirka to tønder land. Det udbudte rækkehus er en perfekt indrettet bolig til et par, der måske allerede kender dette pragtfulde område og er på udkig efter en bolig, hvor hækkeklipning og græsslåning ikke længere står højest på ønskelisten. Boligen er også ideel til en yngre familie med to børn, der udover en kvalitetsbolig drømmer om muligheden for at indgå i et venligt naboskab og få adgang til den dejlige beliggenhed ved Hasseris Enge. Boligen er opført i kvalitetsmaterialer, og det håndværksmæssige er af høj standard. Køkkenet er fra JKE Design, og det fremstår stilrent, lyst og imødekommende som resten af stuetagen, der udover opholdsrum byder på et badeværelse med vaskesøjle. Ovenpå får I to værelser, badeværelse og en god repos, som kan indrettes som åbent kontor eller til et ekstra værelse. 
 
Solrig terrasse

Udenfor får I en skøn stor hjørne terrasse, der går rundt om boligen og dermed vender dejligt i forhold til solen på forskellige tider af dagen. Her har I plads til både spisebord og loungemøbler, så livet kan nydes i fulde drag. I får egen carport til bilen, og der er mulighed for at parkere bil nummer to i området, ligesom her er mulighed for gæsteparkering. Desuden et isoleret redskabs- eller opbevaringsrum. Foran har I adgang til en stor fælles gårdsplads fra 1906 med aflåst låge.
 
Masser af fælles udenomsareal

Til bebyggelsen hører der et mægtigt stykke grund til på cirka to tønder land. Ejerforeningen har sat flere udviklingsprojekter i gang til glæde for alle alderstrin. Her er snak om blandt andet legeplads, fodboldbane, petanquebane og et areal med lidt vild natur og bålplads, ligesom der er skabt andre steder til fællesaktiviteter fx ’Rottehullet”. I kommer til at bo nær Hasseris Enge, som I kan nyde udsigten til fra den franske altan på første sal, ligesom I her kan gå de bedste ture. Hvis I har børn, kan de hurtigt og nemt komme til skoler og gymnasium, ligesom I har kort afstand til udstillingerne på kunstmuseet, koncerterne i Aalborg Kongrescenter og fodboldkampene på stadion.Der er selvfølgelig også supermarkeder, andre butikker og services i nærheden samt motorvejen kan nås på få ca. 5 minutter.    
 
Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem.

    Har du spørgsmål?
  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 80
  • Mobil: 40 36 05 50
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud