Herskabsvilla i indre Hasseris inklusive chaufførhus

Constancevej 10, Indre Hasseris

Constancevej 10, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Constancevej 10, 9000 Aalborg

• Einar Packness er arkitekten
• Renoveret 2013-2014
• Tre stuer en suite
• Mange store værelser
• Boform-køkken og Vola-armaturer
• Sildebensparket, stuk og højloftet
• Bøjsø vinduer
 
Store linjer og rigdom af detaljer Alt er ordnet til perfektion i denne ejendom, der er tegnet for godt hundrede år siden af arkitekt og kongelig bygningsinspektør Einar Packness. Han er arkitekten bag flere andre af de mest markante Hasseris-villaer og af andre bygningsværker som Svinkløv Badehotel og flere kirker. I 2013-2014 gennemgik ejendommen her en grundig renovering, så den nu fremstår flottere end nogensinde. I renoveringsprocessen har man gjort sig umage med at bevare så mange detaljer og stilmarkører fra det originale hus som muligt. Gulvene med sildebensparket i to af stuerne er således de originale ligesom mange dørgreb og de smukke stuklofter er bevaret.
 
Derudover er der blevet plads til mange moderne foranstaltninger, som er indført på en måde, så de ikke stikker ud fra den originale æstetik, men blot tilfører ekstra værdi og komfort. Der er eksempelvis Sonos-system integreret i lofterne, så der kan spilles musik. Der er Danfoss Link til intelligent varmestyring, gulvvarme i de fleste af boligens rum og varme i vægge på badeværelserne, så håndklæderne tørrer nemt og hurtigt. Der er også isat nye vinduer i superkvalitet fra virksomheden Bøjsø, som er eksperter i at tilpasse vinduer til specielle huse, så de glider lydefrit ind i de æstetiske linjer, samtidig med at de giver en øget funktionalitet. Over hele linjer er der tænkt på at få æstetik og funktionalitet til at gå op i en højere enhed. Plads nok til alle
 
Boligen er indrettet med mange regulære og store værelser, så alle familiens medlemmer kan få deres eget gode værelse. Der er fem værelser ovenpå plus repos, gæste/børnebadeværelse og et stort badeværelse med kar og dør ud til en altan.
 
Stueetagen er vidunderlig med hall, hvorfra man går til de tre stuer, der ligger en suite med franske døre. På gulvet ligger der parketgulve i sildebensmønster, og lofterne er med stuk og smukke rosetter. Der er over tre meter fra gulv til loft, så den herskabelige følelse er udtalt. I den midterste stue er der en karnap, der sikrer ekstra meget lysindfald fra tre sider. Køkkenet er fra Boform, og det ligger i åben forbindelse med den ene af stuerne. Der er tre terrassedøre fra stue og køkkenalrum.
 
I får også en kælder under halvdelen af huset, som er på 70 m2. Den indeholder vaskerum, vinkælder og disponible rum til opbevaring. I får gulvvarme i kælderen ligesom i det meste af huset. Bemærk også annekset, der fungerer sin egen lille enhed med værelse, badeværelse og tekøkken. Det er ejendommens oprindelige chaufførbolig, der nu eksempelvis kan anvendes til gæsteafdeling eller teenager-domæne. Annekset har naturligvis gulvvarme som de øvrige rum. Hasseris venter på jer Beliggenheden er god i forhold til det hele.
 
I har alle faciliteter lige ved hånden, uanset om det drejer sig om butikker eller services. Børnene kommer nemt til deres skole, uanset om de bruger folkeskole eller privatskole. Her er pasningsmuligheder til de mindste og gymnasium til de ældre børn. I kan spille tennis, frekventere svømmehallen med træningscenter og tage en tur på stadion, når AAB spiller hjemmekamp. Kunstmuseet ligger i kort cykleafstand. Det samme gør kongrescenteret, når I skal til koncert eller konference. I kan slentre i parker og nå til centrum af Aalborg på en kort cykletur. Det er også hurtigt at køre ud af byen til motorvejsnettet, når I skal andre steder hen.

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud