Kvalitet og funktionalitet samlet i eet

Sifhøj 35,

Sifhøj 35, 9230 Svenstrup J

Sifhøj 35, 9230 Svenstrup J

· Her er ikke gået på kompromis med detaljer og kvalitet 
· Solrig og uforstyrret grund med gode terrasseområder
· Rigtig fin beliggenhed i forhold til skole, stisystemer m.v.
· Krone træ/alu-vinduer og døre
· Centralstøvsuger og genvindingsanlæg
· Garage isoleret i boligstandard
· Lækkert køkken med Ballingslöv-elementer
· En fantastisk villa - ud over det sædvanlige
 
Fantastisk villa beliggende i et skønt, roligt og dejligt villakvarter med kort afstand til skole, fritidsinteresser og indkøbsmuligheder. Her er stisystemer til det hele. Boligen er på 248 ekstraordinære kvadratmeter, hvor man hurtigt vil føle sig hjemme, da der er atmosfære og masser af skønt lys. Her er både kvalitet, god smag og funktionalitet fint forenet i en aktitektur, der på alle måder er lidt ud over det sædvanlige. Huset har 11 gavle, hvilket er helt ekstraordinært. Tagkonstruktionen veksler mellem plan loft og loft til kip. Her er smukke gulve i hvidpigmenteret ask, centralstøvsuger og genvindingsanlæg. Her er Krone træ/alu-vinduer og døre. Fantastiske detaljer over alt i huset og en garage, der er isoleret i boligstandard. I garagen er der gulvvarme og to el-porte.
 
Kvadratmeterne fordeler sig på entre, gæstetoilet, et lækkert køkken med Ballingslöv-elementer, granitbordplade og italienske klinker i travertin-look. Dejligt bryggers med mange skabe, lys spisestue og en rummelig opholdsstue med loft til kip og støbejernsbrændeovn. Der er tre værelser og walk-in-closet. Endvidere et stort og eksklusivt badeværelse med spabad og bruseniche. Man kan lave endnu et værelse i det, der i dag er spisestue.
 
Fra garage adgang til et rum, hvor der er etableret teenagerværelse. Dejlig solrig og uforstyrret grund med gode terrasseområder, hvor solen kan nydes hele dagen. Der er tillige et skønt drivhus. Ring endelig for at se denne smukke og helt unikke villa.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud