Lys og luftig lejlighed i grønne omgivelser med udgang til egen privat have på 30 m2 og med stor lækker garage med elport

Provstejorden 7, st. tv.,

Provstejorden 7, st. tv., 9000 Aalborg

Provstejorden 7, st. tv., 9000 Aalborg

• God planløsning
• Velholdt og renoveret
• Pænt stort badeværelse
• Udsigt til grønne områder
• Privat have på 30 m2 bliver anlagt
• Kort cykleafstand til Aalborg centrum
• Østerådalen er oplagt til den daglige gåtur
 
Rummelig lys lejlighed med perfekt beliggenhed

Velindrettet, lys og højloftet toværelses lejlighed, hvor det hele spiller, som det skal. I kan flytte direkte ind med jeres møbler, når nøglerne er overdraget. I får en praktisk indrettet bolig, hvor der er lige præcis de rum, man har brug for som par eller som en single med behov for god plads. Lejligheden indeholder en regulær stue med et stort, vestvendt vindue og dør ud til den kommende have. Gulvet er slebet og behandlet for nylig. Fra stuen kommer I til den rummelige entré med indbygget skab og døre til lejlighedens øvrige rum. I får et pænt stort badeværelse med både en nyere vaskemaskine og tørremaskine. Køkkenet er ligeledes renoveret for få år siden og udstyret med gode hvidevarer, heriblandt et lækkert amerikanerkøleskab, der byder på koldt vand og isterninger. På den anden side af entréen ligger lejlighedens soveværelse med to østvendte vinduer. Lejlighedens praktiske indretning med de to regulære værelser gør det også oplagt at benytte den som delebolig.
 
Velfungerende ejendom

Der bliver etableret en privat have til lejligheden ligesom til flere af bebyggelsens øvrige stuelejligheder sælger har betalt de 85.000 kr. til ejerforeningen som projektet koster for denne lejlighed. Projektet er defineret og bliver igangsat i 2021. Haven bliver på 30 m2 og vil forøge boligens herlighedsværdi yderligere. Der er nyere tag på ejendommen, og I har fri parkering tæt på hoveddøren. I kælderen er der et depotrum. Her er også adgang til en fælles cykelkælder, et fælles vaskeri og et lokale, hvorfra I kan låne service og stole. Der hører en garage med el-port til lejligheden, hvor der er mulighed for hobbyværksted.
 
Rolig hjemmebase og cykleafstand til centrum

I kan cykle til centrum af Aalborg på cirka et kvarter, når I skal nyde bylivet med butikker, spisesteder og caféer, ligesom det er nemt at komme til Aalborgs meget hyggelige havnefront. Østerådalen ligger ganske få minutters gåtur fra hoveddøren, så I altid har et skønt område til den daglige gåtur eller til en løbetur, når pulsen skal op. I bor lige ved Changs fodboldbaner, som I har udsigt til fra lejligheden, ligesom der er andre sportstilbud i nabolaget. I skal heller ikke bevæge jer mange skridt for at nå til et supermarked og andre gode butikker. Der ligger ligeledes flere store uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser som Aalborg Universitetshospital i kort afstand fra hoveddøren. Velkommen til en rolig base tæt på både rekreative områder og bylivet.

    Har du spørgsmål?
  • John Ryborg

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 15 50 05
  • Mobil: 29 81 12 01
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud