Liebhaveri når det er bedst i Hasseris

Annettesvej 2, Hasseris

Annettesvej 2, Hasseris, 9000 Aalborg

Annettesvej 2, 9000 Aalborg

· Alt er gennemgribende renoveret 
· Gennemførte arkitektoniske linjer 
· Herskabelig indretning 
· Herskabelige stuer en suite 
· Arkitekttegnet have 
· Stort skønt orangeri 
· Konsekvente kvalitetsløsninger
 
Tidløs og herskabelig stil 
Det er en gennemgribende renoveret ejendom, der her udbydes. Alt fra den oprindelige bygning er gået igennem i 2008 og 2009. Der er lagt nyt tag, vinduerne er udskiftet, og vvs- og elinstallationer er fuldkommen nye. Der er reelt tale om et nyt hus, der er forsynet med de bedste materialer, markedet kan præstere. Trægulvene er fra Dinesen. Reol og specialdesignede skriveborde på værelserne er skabt af en snedkermester. Og møblementet i køkken og badeværelser er fra Boform, hvor der blandt andet er anvendt massivt wengé-træ. I stueplan får I også høje paneler og stuk i den herskabeligt orienterede planløsning med fire stuer, der ligger en suite, så man kan gå fra det ene dejlige rum til det næste, udover det indtagende køkkenalrum og den imødekommende hall.  
 
På første sal fortsætter den gennemførte kvalitetsstil med tre værelser, hvor det ene er med stuk og de to andre med fritlagte bjælker plus et dejligt badeværelse og et reposkontor. Helt øverst er der endnu et pragtfuldt rum med masser af ovenlysvinduer og et skønt badeværelse. Kælderen byder på vaskerum og tre disponible rum med mulighed for at indrette sig med biograf, vinkælder, gamerlounge og meget mere.  
 
Arkitekttegnet drømmehave 
Havearkitekten har skabt et smukt haverum, som matcher husets sikre stil og høje kvalitetsniveau. I kan se frem til stier, flot belægning, høje træer og to vandspejl. Foran er haven præsentabel, og bagtil er der sørget for, at man kan opholde sig med en uforstyrret og privat følelse på terrassen, ligesom her er et stort og dejligt orangeri. Det er ikke så sært, at Aalborg Kommune præmierede ejendommen for bedste ombygning i 2009.
 
Måske byens bedste beliggenhed    
Ejendommens beliggenhed er særdeles attraktiv her i det indre af Hasseris. I bor i et kvarter med kvalitetsejendomme og meget grønt at hvile øjnene på, ligesom her findes alle de faciliteter, man kan ønske sig. I har bymidten med butiks- og caféliv tæt på, men fuldkommen ro på selve jeres matrikel. I kommer hurtigt til rideklubben, mange andre idrætsfaciliteter og til rekreative områder med mulighed for at nyde den daglige gåtur i de bedste omgivelser. Beliggenheden er ligeledes ideel i forhold til centrum af Aalborg, som I kan cykle til uden at blive forpustet. 
 
Liebhavervilla hvor man kan flytte lige ind.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud