SJÆL OG CHARME  PÅ 237 ETAGEKVM I INDRE HASSERIS

Hasserisvej 116A, st., Indre Hasseris

Hasserisvej 116A, st., Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Hasserisvej 116A, st., 9000 Aalborg

- Rummelig og lys bolig- Skønneste vestvendt gårdhave 
- Historisk bygning med sjæl og charme- Parkering udenfor døren
- Lejlighed med villa fordele - Yderst velholdt
- Godt naboskab og rolige omgivelser
- En bolig med mange muligheder og dermed en bolig for alle
- Består af 162 bolig kvm + 75 kvm god og brugbar kælder 
 
I en historisk ejendom, der blev opført for mere end hundrede år siden som mejeri, og hvor der også har været købmandsbutik og nu er otte dejlige boliger, udbydes en helt specielt og super hyggelig lejlighed. Her er godt og venligt naboskab i ejendommen, hvor sammensætningen er karakteriseret af en aldersmæssig forskellighed, hvilket vidner om stedets brede appel, lige fra den unge børnefamilie til det voksne par. Fælles for alle er glæden ved at bo i et skønt kvarter i det indre af Hasseris, hvor det er rart og trygt at være, og hvor man har nem og bekvem afstand til det meste.
 
Velkommen indenfor:
Du bydes først velkommen i fin entre som deles med en enkelt nabo - herfra er der egen indgang til lejligheden. 
 
Boligen består først og fremmest af en yderst rummelig og lys stue samt spisestue, hvor den åben pejs sætter prikken over i'et for den hyggelige og hjemlige stemning man straks får her på Hasserisvej 116A, st. Her er mulighed for både at lave et godt læsehjørne med de store lænestole, samt en krog til den store sofa hvor der kan slappes af efter dagens strabadser. Lejlighedens køkken er lyst og funktionelt og i åben forbindelse med spisestue, men stadig afskærmet således opvasken ikke kan ses. Man fornemmer hurtigt at dette store alrum har sat rammerne for mange skønne familiestunder.
 
Fra stuen er der direkte udgang til en skøn gårdhave, hvor der er plads til at samles. Den vender helt rigtigt, både væk fra Hasserisvej og mod vest således solens eftermiddag -og aftenstråler kan nydes.
 
I den anden ende af boligen er der 2 gode værelser samt stort badeværelse med karbad - igen i gode lyse materialer med mørke klinker. Underetagen består af et disponibelt rum, måske et kontor eller bare et godt opbevaringsrum, samt et stort og rummeligt værelser der både har fungeret som teenageværelse og syrum. Ligeledes er der badeværelse, bryggers og egen indgang til underetagen.
 
Med en placering i Indre Hasseris har du alt indenfor kort afstand, både indkøb, busforbindelser, naturen ved Mølleskoven eller det pulserende liv ved havnefronten. 
 
Vi glæder os til at fremvise dette unikke hjem.

    Har du spørgsmål?
  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 80
  • Mobil: 40 36 05 50
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud