Næsten nyopført og meget lækker éplansvilla i Svenstrup  

Lokeshøj 40,

Lokeshøj 40, 9230 Svenstrup J

Lokeshøj 40, 9230 Svenstrup J

· Hybel-villa fra 2020  
· Børneafdeling med tre værelser og bad
· Voksenafdeling med bad og walk-in
· Højloftet med store vinduer og ovenlys
· Dejlige terrasser og nem have
· Masser af grønne udenomsarealer
· Tæt på Svenstrups faciliteter  
 
Bolig med gennemtænkt flow

Denne dejlige bolig er stor med sine 175 m2, og den føles endnu større på grund af den gennemtænkte planløsning med det naturlige flow gennem rummene, de store vinduespartier og den gode loftshøjde, der når helt op i 3,34 meter. Det lyse indtryk forstærkes yderligere af de to ovenlysvinduer i køkkenalrummet, ligesom der ovenlys i det ene badeværelse. Det betyder også meget for rumoplevelsen, at der er store skydedøre fra køkkenalrummet til terrassen, så ude og inde smelter sammen til en enhed i årets lune og varme måneder. Køkkenalrummet ligger i åben forbindelse med stuen og er placeret sådan, at man kan indrette sig med flere afgrænsede og intime sektioner. Der er akustiklofter, som medvirker til at skabe et godt indeklima. Udover de dejlige fællesrum byder villaen på en lækker voksenafdeling med soveværelse, badeværelse og en pænt stor walk-in garderobe. Børneafdelingen består af badeværelse og tre værelser. Bemærk også, at I kan gå tørskoet mellem bolig og carport. Der er tænkt på det hele. Boligen er klar til at modtage næste ejerfamilie, som kan flytte direkte ind med møblerne, så snart nøglerne er overdraget.       
 
Nyanlagt have

Grunden er overkommelig af størrelse og anlagt, så den er nem at holde i hverdagen. I kan lade en robot passe plænen og selv koncentrere jer om at nyde de gode terrasseområder til solbadning, grillmiddage og hygge med familie og venner. Haven kan også dyrkes med flere prydbuske og nyttehave med højbede, hvis det kommer til at krible i de grønne fingre, og I længes efter at kunne drysse egne purløg over frokostomeletten eller sammen med børnene ønsker at slå et slag for biodiversiteten ved at anlægge et lille stykke vild-med-vilje have til glæde for blandt andre sommerfuglene.
 
Nyt kvarter i etableret by

I kommer til at bo med alle de fordele, som et forholdsvis nyetableret kvarter rummer. Jeres naboer er flyttet ind for ikke så længe siden, så der er mulighed for at indgå i og medvirke til at skabe det ønskede naboskab med de øvrige, der for de flestes vedkommende er yngre familier med mindre børn. Udstykningen ligger i Svenstrup, der er en populær og attraktiv by med alle de faciliteter, man har brug for i dagligdagen. Her er butikker, spisesteder, pasningsmuligheder, skoler og en aktiv idrætsklub, som udbyder mange forskellige sportsgrene for både børn og voksne. Fra Svenstrup Station kan I tage toget til Aalborg, hvor den hurtigste tur blot varer ni minutter. I bor lige ved åbne arealer, der i den grad indbyder til gåture, løbeture og cykleture i skønne, grønne omgivelser.     
 
Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem

    Har du spørgsmål?
  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 80
  • Mobil: 40 36 05 50
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud