Totalmoderniseret - Blegdalsparken

Blegdalsparken 33, 2. tv., Hasseris

Blegdalsparken 33, 2. tv., Hasseris, 9000 Aalborg

Blegdalsparken 33, 2. tv., 9000 Aalborg

· Nyistandsat 3V'er med flotte detaljer.
· God planløsning med to indretningsvenlige værelser.
· Lækkert Designa-køkken og -badeværelse.
· Lys opholdsstue med udgang til sydvendt altan.
· I får kort afstand til Aalborgs mange hyggelige faciliteter.
· Dejlige fællesarealer med en stor græsplæne.
· Fra altanen kan I nyde en smuk udsigt med fjordkig.
· Gode parkeringsforhold med plads til gæster.
· Nyt dørtelefonanlæg
 
I Hasseris byder vi nu velkommen til denne indflytningsklare 3 værelses lejlighed, som er nyistandsat i 2019. De moderne rammer oser af lækre detaljer, og så får I også en stor, sydvendt altan.Inden døre er køkkenet, badeværelset og entréen belagt med pæne gulvklinker forsynet med gulvvarme, mens der er flotte trægulve i resten af boligen. Smarte loftspots sikrer jer endvidere et dejligt lys i alle rummene.
 
Når I træder indenfor, kan I hænge overtøjet i entréens skab, før I bevæger jer videre ind i lejligheden. Designa-køkkenet er opført i en vinkelform, hvor de tidløse, grebsfrie elementer prydes af en stenbordplade. Her er der tænkt på et funktionelt arbejdsmiljø med en ovn i ergonomisk højde samt en induktions kogezone, og så er der plads til at svinge med gryder og pander, når hverdagens måltider skal tilberedes.
 
Badeværelset fremstår stilfuldt i det samme design som i køkkenet, og her får I en god bruseniche og et væghængt toilet samt vaskefaciliteterOpholdsstuen byder på et smukt lysindfald, og herinde er der spændende muligheder for at etablere en spiseafdeling og et hyggeligt sofahjørne, hvor I kan koble af om aftenen. I kan træde direkte ud på den solrige altan, hvor I kan nyde den skønne udsigt mod syd og mod fjorden. I forbindelse med altanen har I adgang til et skur, som er indrettet med tre hylder til ekstra opbevaring.
 
Endeligt får I også to værelser, hvor det ene gemmer på skabsplads bag skydelågerne.Der hører et kælderrum til lejligheden, og fællesarealet består af en græsplæne og flere grønne arealer foran hovedindgangen. Der er gode parkeringsforhold, hvor det er muligt at tilkøbe en carport. Her kommer I altså til at bo i et roligt område med naturskønne omgivelser og gåafstand til indkøb.
 
Kontakt os for en fremvisning.

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud