Hold-da-helt-op ejendom på 5 ha lige ved Blokhus

Kystvejen 16, Hunetorp

Kystvejen 16, Hunetorp, 9490 Pandrup

Kystvejen 16, 9490 Pandrup

· Arkitekttegnet luksusdomicil
· Privat og stille beliggenhed
· Mulighed for at ride direkte til stranden
· 463 m2 indflytningsklar bolig
· Toplækkert orangeri
· Masser af plads til heste
· Tyve minutters biltur til lufthavnen
 
Vidunderlig ejendom

Kystvejen 16, Hunetorp er en særdeles dejlig ejendom med masser af plads og uanede muligheder for at skabe det gode liv for hele familien. Ejendommen er på over fem hektar, og huset er placeret så tilpas langt fra vejen, at her er al den ro, luft og plads, som man kan drømme om til et førsteklasses liv i absolut frihed. Til hesteentusiaster er der sørget for stald, ridebane og jord til græsning plus tilladelse til at ride i skoven. I får jeres egen frugtlund, hvor de sødeste rådyr holder til, og nogle gange møder I dem også i indkørslen. Dyrelivet er rigt og byder udover rådyr på eksempelvis ræve, fasaner, hejrer, ænder og musvåger. På ejendommen er der også et stort område med Normansgraner, så I vil have juletræer i mange år til både eget og venners forbrug. På hele den 25 meter lange facade mod vest er der bygget en træterrasse, hvor man kan gå direkte ud fra de mange døre. Bemærk også de tre flotte udhuse, der er opført i ens materialer og placeret snorlige på grunden som perler på en snor. Det ene til garageanlæg. Det andet til stald. Og det tredje til lade.
 
Naturskøn og praktisk beliggenhed

Der er meget godt at fremhæve om beliggenheden, som er naturskøn med det bedste fra den grønne og den blå natur. Det er også værd at bemærke, at I med denne placering nemt kan komme rundt til andre byer og landsdele. Det tager ikke mere end en halv time i bil til midten af Aalborg og blot tyve minutter at køre til Aalborg Lufthavn, hvor der er forbindelse til hovedstaden og andre byer. Det betyder, at man også vil have mulighed for at have sit primære domicil her med alle livets herligheder lige ved hånden. Udover skov og strand ligger der et godt golfcenter i nærområdet. Og børnene kan gå i skole, spille bold og tage i svømmehallen i Pandrup. På den modsatte side af Kystvejen 16 er der et stort moseområde med skov og kanaler, hvor nattergalen ynder at opholde sig, så I kan høre dens fortryllende sang. Der er stier og grusveje, så man kan gå lange, skønne ture til nabobyerne. Kystvejen ligger på Marguerit-ruten, og der er kort afstand til Hune, Rødhus og Blokhus. Der er indkøbsmuligheder i området og andre faciliteter som fitness og wellness-center i Blokhus, der har åbent året rundt. I har supernem adgang til den eventyrligt lækre strand i Blokhus, ligesom I på ingen tid er ved Blokhus Gateway, en shelterplads og mountainbikeruter.
 
Drømmebolig til hverdag og fest

Den arkitekttegnede bolig er en decideret drøm. I får ikke færre end 463m2 at slå jer løs på. Der er meget at fremhæve. Blandt andet det store orangeri, hvor I vil tilbringe mange timer i årets lyse måneder med jeres gæster, der vil elske at blive inviteret igen og igen.I får et stort køkken med to kogeøer og alt i hårde hvidevarer. Køkkenet støder op til en åben spisestue med brændeovn og højt til loftet.I får en del værelser og fire badeværelser, hvoraf tre er med brusebad og det fjerde med spa. I har mulighed for at indrette jer med en separat afdeling i den ene ende af huset til for eksempel ungdomsbolig, kontor eller hyggeområde med bordtennis/poolbord. Lige uden for køkkenet er der på den ene terrasse et drivhus, som står på en muret sokkel, så I kan gå ud fra terrassedøren i køkkenet og hente friske tomater og andre af de gode sager. I kan glæde jeg til i alt tre terrasser, der vender mod syd, vest og nord. Her er desuden en tophyggelig bålplads med hængekøje tæt ved huset. Det er også værd at nævne, at der er mange praktiske og gennemtænkte tekniske detaljer som lyddæmpende lofter, intelligente stikkontakter, jordvarme, solvarme, alarmsystem og kameraovervågning af udhusene
 
Velkommen til en lækker ejendom, som vi glæder os til at fremvise. 
 
Kontakt Mariann Nørgaard på mn@thorkildkristensen.dk eller 2277 3330.

    Har du spørgsmål?
  • Mariann Nørgaard

  • Lystejendomme - Salg og Vurdering
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 22 77 33 30
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud