Havnebryggen Stigsborg

Stigsborg Brygge 153, 2. th.,

Stigsborg Brygge 153, 2. th., 9400 Nørresundby

Stigsborg Brygge 153, 2. th., 9400 Nørresundby

Velkommen til Havnebryggen i Nørresundby på solsiden af Limfjorden med udsigt ud over Aalborgs flotteste skyline med Musikkens Hus, Utzon Centret og musikhuskvartret lige på den anden side, ligger den helt nye grønne bydel Stigsborg.Lige ved vandkanten findes Havnebryggen, som består af i alt 91 lejligheder i varierende størrelser fra 55m² til 155m².
 
De forskellige lejlighedstyper i forskellige størrelser sikrer en blandet beboergruppe i forskellige aldre og faser af livet. Havnebryggen er ideelt til dig, der sætter pris på, at du dels kan være helt privat i din egen bolig, dels kan søge fællesskab og møde andre i kanthuset og på promenaden. Lejlighedernes beboere behøver ikke købe ekstra plads til gæster, for de har mulighed for at leje et gæsteværelse.Under det hævede gårdmiljø i Havnebryggen ligger p-anlægget, som også rummer cykelparkering og et område til cykelpusleplads. Her, fra anlægget, er elevator op til boligerne. Mens nogle beboere kan tilkøbe p-plads i p-anlægget i bebyggelsen, kan andre leje p-plads i det nærved liggende p-hus.
 
Her, ved promenaden langs vandkanten, kan du leve et aktivt liv med masser af muligheder lige uden for døren. Her kan du sejle, stå på SUP, svømme i fjorden, løbe i den store park eller cykle over til Aalborgs pulserende centrum. Løbeture i nyanlagte, store Stigsparken, der er nabo til Havnebryggen eller rolige gåture. Du vælger selv. Her kan du få et aktivt liv eller finde en fredfyldt stund i de uovertrufne grønne og blå omgivelser.Stigsborg er det nyeste sted i en by i rivende udvikling. Den nye bydel åbner muligheden for at gå på opdagelse i alt det, Aalborg har at byde på: kultur og natur, aktivitet og ro, et trygt liv og fællesskab med andre. Stigsborg er en bydel, der åbner nye muligheder.
 
Havnebryggen Stigsborg er det først sted i den nye bydel, hvor du kan bo lige ned til Limfjorden med en fantastisk udsigt.Den nye bydel Stigsborg bliver grøn med mange træer rundt i byrummet og i Stigsparken. Stigsborg kendetegnes ved at være et klassisk brokvarter med et stærkt aftryk fra det omgivende landskab. Gennem bydelen løber en bred boulevard, som udstråler kvalitet og respekt. Grønne områder giver mulighed for et aktivt fritidsliv, samtidig med at det giver rum til fordybelse. Her kan du sejle, stå på SUP, svømme i fjorden, løbe i den storepark eller cykle over til Aalborgs pulserende centrum.
 
Til denne lejlighed kan der tilkøbes en p-plads i p-kælderen. En p-plads i p-kælderen koster kr. 350.000,- som engangsafgift. Derudover betaler man et årligt beløb til drift og vedligeholdelse af p-kælderen. Det årlig beløb er anslået kr. 6.400,-. Dette beløb er ikke medregnet i nærværende salgsopstilling.
 
Visualiseringer er generelle for projektet og ikke fra den specifikke lejlighed
 
Se mere på WWW.HAVNEBRYGGENSTIGSBORG.DK

    Har du spørgsmål?
  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 80
  • Mobil: 40 36 05 50
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud