Frihed, fred og tæskelækker arkitektur

Halsvej 188, Vester Hassing

Halsvej 188, Vester Hassing, 9310 Vodskov

Halsvej 188, 9310 Vodskov

• Plads, plads, plads
• Lyst, luftigt og sammenhængende
• Gennemført og indflytningsklar
• Store skønne rum, og små overraskelser
• Fristed tæt på fællesskaber
• To minutters cykletur til skole, sport og supermarked
• Hyppige busforbindelser til Aalborg og 15 minutter i bil 
 
I får ikke blot masser af plads i denne store, smukke ejendom, der er beliggende helt for sig selv, men også en anderledes indretning med flere overraskende rumoplevelser. Her er på den ene side et kæmpestort køkkenalrum og en mindst lige så imponerende hall med over fem meter op til overetagens repos og på den anden side mindre rum, så I har mulighed for at indrette jer individuelt, hyggeligt og med kant. Bemærk eksempelvis mellemgangen med glas på begge sider, som er et fantastisk rum, og pladsen på repos’en hvor man kan sidde uforstyrret i en lænestol eller holde øje med, hvad der foregår nedenunder.
 
I har mulighed for at sektionsopdele boligen, hvis teenagere og voksne vil bo med lidt afstand og tæt på egen indgang. Der er tænkt på, at flere i husstanden kan have behov for egen walk-in garderobe, ligesom boligen byder på tre badeværelser, hvor det ene er med fritstående badekar og udsigt til det grønne. I kan se frem til i alt seks værelser, hvor de to ligger oppe og de fire nede.
 
Dertil kan I lægge den ombyggede garage. Der er kort sagt oceaner af plads, der kan benyttes til mange formål afhængigt af, hvilken type familie I er. I kan glæde jer over, at hele den arkitekttegnede bolig fremstår fuldstændig klar til indflytning. Der er anvendt gode og gedigne materialer. Stilen er lys med mørke kontraster flere steder som eksempelvis i det flotte Invita-køkken. Det vil således være nemt at møblere boligen, da både klassiske og moderne møbler vil tage sig godt ud i disse rummelige, lyse og arkitektonisk interessante omgivelser. Huset er totalrenoveret og tilbygget siden 2011 til den nuværende meget gennemførte enhed.
 
I får en stor grund på 6.784 m2, der passer til den markante og stilrene bolig. Her kan I sidde under åben himmel på terrassen og nyde de fredelige forhold og smukke omgivelser. I kan spille fodboldkampe på den store plæne og holde kæmpefester, når alt fra barnedåb og konfirmation til studenterfest og runde fødselsdage skal markeres sammen med familie og venner. Grunden byder også på træer, som afgrænser grunden. Ellers har I frit spil til at anlægge frugthave, urtehave eller blomsterbede. Her er plads til det hele. I kan også bare videreføre haven, hvis I foretrækker den nemme løsning. En robotklipper kan sættes til at passe plænen, så der bliver minimal udendørs vedligeholdelse at spekulere på. Udsigt til land, vand og by
 
Fra overetagen kan I iagttage en fantastisk udsigt ud over området med marker og træer, så langt øjet rækker. I kan se til Limfjorden, Aalborg og Nordkraft. I kan også rette blikket opad mod himlen, når I vil nyde synet af stjernehimlen eller med en kikkert holde øje med dyrelivet på jeres store grund og arealerne omkring. Når I vil være sociale uden for matriklen, kan I se frem til kort afstand til Vester Hassing, hvor der er foreningsliv og mulighed for at købe ind. Det tager blot to minutter at køre på cykel til byen, hvor der er cirka 2.500 indbyggere, som blandt andet samles om idrætsaktiviteter. Her er en hal med flere sportsgrene og fodboldbaner udenfor. Det er også her skolen og børnehaven ligger.
 
Hvis I skal på job eller visit i Aalborg, der ligger 17 kilometer væk, kan I tage en af de hyppige busforbindelser, der går tæt forbi jeres ejendom eller køre dertil i bil på et kvarter. I har dermed både jeres eget fristed med ro, fred og masser af plads og muligheder for at blive en del af de større fællesskaber. Vi glæder os til at vise jer denne store, grønne og meget skønne oase.

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud