ELEGANT LEJLIGHED MED MASSER AF PLADS OG HAVE

Hasserisvej 124D, st. tv., Hasseris

Hasserisvej 124D, st. tv., 9000 Aalborg

Hasserisvej 124D, st. tv., 9000 Aalborg

· Moderne og hyggelig ejerlejlighed med gulvvarme og alt i komfort
· Perfekt beliggenhed lige i hjertet af Hasseris
· Et skønt hjem i det efterspurgte og kvalitetsrige "The Residence"
· Stor syd- og vestvendt solterrasse og egen have
· Elegant og stort opholdsmiljø med stue, køkken og alrum i ét
· Forældreafdeling med badeværelse og walk-in
· Store og 3-4 store og lyse værelser
· Hele 2 elegante badeværelser med smukke klinker
· Nem parkering med pladser tæt ved lejligheden
 
Beliggenheden
Velkommen til The Residence. Her er der virkelig tale om en luksuslejlighed på hele 139 m2 i det yderst attraktive The Residence velbeliggende i Hasseris i en god og populær ejerforening. Beliggenheden i Hasseris giver jer et yderst fredfyldt nærmiljø, hvor der er bekvem afstand til Hasseris Bymidte Aalborg Centrum, Mølleparken, Zoo, Friluftsbadet etc.
 
Stue, Køkken og Alrum i ét
Fra I åbner døren og træder ind i lejlighedens entre, bliver I forkælet at en gennemstrømmende lysindfald fra de store vinduespartier der smukt lyser lejligheden op sammen med de lyse gulve Lejlighedens hjerterum må sige at væres køkkenalrum og stue. Her er der mange gode indretningsmuligheder med god plads til sofagruppe, hygge hjørne og spiseplads til hele familien.
 
Lejlighedens elegante hvide HTH-Køkken med grebsfrie låger og elementer fra Siemens understreger det elegante og ensartet udtryk i lejligheden To lyse badeværelser med elegante og gennemførte detaljer. Det ene badeværelse ligger i forbindelse med Walk-in og lejlighedens store soveværelse. 
 
Derudover indeholder lejligheden 2 ekstra værelser og et enestående kontor indrettet med newyorkervæg ind mod lejlighedens stue.
 
Egen have solrig have og terrasse
Fra lejlighedens ene hjerterum er det oplagt at slå terrassedøren op til lejlighedens andet hjerterum. Den sydvestvendte træterrasse og den dertilhørende egen have må siges at være lejlighedens andet hjerterum. Her kan I hygge i løbet af sommeren mens solen kan nydes det meste af dagen
 
Ejendommen er opført i 2018, hvilket også forklare det moderne, gennemførte og yderste stilbevidste udtryk. Der er særledes gode parkeringsmuligheder ved ejendommen idet der er gratis p-plads i ejerforeningen ved Hasserisvej. Til lejligheden følger et ekstra stor depotrum i en yderst flot og lækker kælder, hvor I endda kan tage elevatoren ned.
 
 
Dine fordele
· P-Plads:       Fælles P-plads ved Hasserisvej
· Kælderrum:  Ja - Nr. 23 
· Cykelrum:    Ja
· Husdyr:       Ja - Iht. vedtægter
· Udlejning:    Ja - Iht. vedtægter

    Har du spørgsmål?
  • Frank V. Andersen

  • Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 51 95 60 00
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud