Solgt

Smuk, historisk og arkitekttegnet villa. Med sjæl, charme og beliggende ved skov, totalt fredfyldt og trygt.

• Smuk og arkitekttegnet Hasseris-villa fra 1933
• Historisk villa med masser af sjæl og charme
• Tegnet af anerkendt arkitekt
• Mange unikke og spændende detaljer
• Snedker køkken i massiv teaktræ
• Lukket ugeneret have , delvis naturgrund.
• Tryg beliggenhed på lille blind vej 
 
Masser af plads på tre plan

Det er den anerkendte danske arkitekt Carl Einar Glahn, der i 1933 skabte denne på én gang smukke og hyggelige villa i en engelsk-inspireret stil med sit eget æstetiske udtryk. Villaen er bevaret i sin oprindelige stil, med gennemgående  brug af  gedigne og dyre materialer. Moderne arkitektur  for den tid  med  åben planløsnings og en enestående  sammenhæng  mellem  husets indre og ydre rum. I 2005 er der lavet en større renovering under hensyntagen til husets oprindelige karakter og kvalitet. Der er blevet indsat en gammel svensk kakkelovn centralt i huset. Køkkenet er snedkerlavet og opført i massiv teaktræ. Hvidevarerne er gedigen kvalitet fra Gaggenau. Her er gaskomfur plus grill. Den karakterfulde bolig har masser af plads på tre plan. I stueetagen kan I se frem til en hall med flot trappeforløb til første sal, tre stuer, køkken og badeværelse med bruseniche. På første sal får I tre soveværelser, et stort badeværelse, et kontor og en stor åben repos. Kælderen er fin og indeholder blandt andet vaskerum, viktualierum, vinrum og værksted med godt lysindfald i de fleste rum. Til ejendommen hører også to garager. Den ene er den oprindelige, og den anden er opført i 1998  som opvarmet garage med plads til 2 biler plus hobby.

Dejligt lukket have og høje træer

Grunden er vidunderlig med en dejlig ugeneret sydvendt have og to terrasser den ene  med stor markise. Der er skabt et hyggeligt gårdmiljø mellem ejendommes bygninger. Huset er pudset og silikatbehandlet som får murværket til at patinere på en karakteristisk måde. I kan glæde jer over høje træer på den del af haven der er naturgrund. Fornemmelse af skov og by.
 
Fornemmelse af skov og by

Unik beliggenhed i rolige og trygge omgivelser for enden af en lille blind vej. Kvarteret er i det hele taget karakteriseret af venligt naboskab, hvor I har mulighed for at blive en del af et afslappet sammenhold, hvor man ser efter hinandens boliger ved behov. Jeres bolig har alle tænkelige faciliteter og aktiviteter inden for behagelig kort afstand, samtidig med at man har en afslappet naturfornemmelse på hjemmebasen.
Sælger oplyser: "Det er som at bo i skoven med fuglekvidr og nærmest total ro – i et helt særligt fredfyldt og solfyldt hjørne af i Hasseris."
 
Velkommen til en smuk bolig med den dejligste beliggenhed.

Skovbrynet 6, Hasseris, 9000 Aalborg

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Skovbrynet 6, Hasseris, 9000 Aalborg