“Et af husets forcer er også den fantastiske beliggenhed tæt til Fjorden, Kridtgraven, centrum, Hasseris Bymidte og Mølleparken.”

Fantastisk villa på lukket vej i Pigekvarteret – Hasseris.
Nænsomt renoveret og lige til at flytte ind i.
Skøn hall og smukke stuklofter.
Dejlig lukket have med stort, overdækket udekøkken/grillområde.
Toilet på alle etager.
Badeværelser fra Rotpunkt.
Masser af indbyggede skabe.
 
Den hvidmalede murstensvilla står lige så smuk og diskret som dengang for 41 år siden, da malermesteren solgte sin bolig for enden af en lukket vej i det attraktive Pigekvarter. Han havde selv ladet den opføre med masser af finesser og fine detaljer, som stadig findes i huset:
Smukt malede lister, der følger den svungne trappe til førstesalen; over pejsen i stuen en rund billedramme med specialmalet kunstværk samt indbyggede skabe med dekorerede låger.
Andre fine detaljer som dekorative radiatorskjulere, smedejernsgelændere ved bl.a. køkkenterrassen og den franske altan på førstesalen er sælgers fortjeneste, ligesom det nyetablerede gæstetoilet i stueplan og renoveringen af resten af huset. For det er lige til at flytte ind i, nænsomt renoveret og med to lækre, nye badeværelser fra tyske, eksklusive Rotpunkt.
Det 165 kvm store hus emmer af funktionalitet. Øverst tre gode værelser samt bad, i stueplan Invita-køkken to store stuer og endnu et værelse, der i dag anvendes som tv-stue. Læg dertil 95 kvm kælder med højt til loftet og indrettet med vinkælder eller “mancave”, stort og lyst disponibelt rum, vaskerum, tørrerum, depotrum og endnu et toilet.  
 
Uderummet er et afsnit for sig: stor lukket have med gamle frugttræer, mange dejlige terrasser samt et drivhus med plads til at drive den af. Og måske det allerbedste: et 50 kvm stort, overdækket kombineret køkken, grill og opholdsrum i lærketræ og med plads til både stille hygge og store sammenkomster - uanset vejret, selvom aftensolen netop her er allersmukkest.  
 
Pigekvarteret i Indre Hasseris har selvsagt fået sit navn på grund af en række gader med pigenavne. Det er et af Aalborg mest attraktive kvarterer på grund af sin beliggenhed i nærhed til Mølleparken, Limfjorden, Kridtgraven, indkøbsmuligheder samt skoler og daginstitutioner. I området findes tillige en række sportsklubber, ligesom der til Aalborg centrum kun er en kort gåtur.

Ingridsvej 12, Hasseris, 9000 Aalborg

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Ingridsvej 12, Hasseris, 9000 Aalborg