Herskabsvilla i Indre Hasseris - smuk istandsat og helt centralt

Aalborg, Fuglevænget

Fuglevænget 2, Indre Hasseris, Indre Hasseris

Fuglevænget 2, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Fuglevænget 2, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

·Herskabelige rammer om hverdagen.
. Mulighed for tilbygning på cirka 70 m2
·Smukt istandsat med respekt for det historiske.
·Store opholdsrum med plads til hverdag og fest.
·Lyse værelser med adgang til anden sal.
·Fuld kælder med mange muligheder.
·Gammel og flot opvokset have.
. Mulighed for at lave to rum samt badevær. på 2. sal.
·Flere terrasser med sol og privatliv.
·Attraktiv adresse i Indre Hasseris.

Om det er beliggenheden, boligen eller den bedårende have, der er det bedste på Fuglevænget 2, skal her være usagt. Sikkert er det dog, at den smukt istandsatte herskabsvilla med den lukkede, gamle have scorer højt på alle parametre - og så ligger hele herligheden dejligt tilbagetrukket og samtidig med gåafstand til det centrale Aalborgs handelsliv.
Ejendommen kan dateres til 1925, og både ude og inde præsenterer den sig flot takket være adskillige istandsættelser med fokus på såvel kvalitet som det historiske udgangspunkt.
Facaden er tidligere blevet netpudset og derefter malet i 2016, og det sorte valmtag med de små kviste er lagt i 2001. De hvide sprossevinduer fuldender sammen med det præsentable ankomstparti det helstøbte udtryk.
Indretningen byder på tre stuer, der med en formidabel loftshøjde, stukdetaljer samt de originale plankegulve, døre og radiatorskjulere kan lægge en herskabelig ramme om såvel hverdag som fest. Hertil kommer et eksklusivt spisekøkken samt en enestående hall, hvorfra en udskåret halvsvingstrappe med mellemrepos fører til førstesalens værelsesafdeling.
Førstesalen byder på et lækkert granitbadeværelse samt fire værelser, hvoraf det ene har opgang til anden sals store multirum. Endelig indeholder ejendommen en fuld kælder med bryggers, vinrum og yderligere fire disponible rum af høj kvalitet.
Da den store have primært er anlagt med græsplæne og enkelte bede er den nem at vedligeholde, og da den samtidig omkranses af en høj hæk, kan udelivet leves helt ugeneret. Der er etableret flere terrasser med mulighed for sol og skyggen gennem dagen, og udefaciliteterne inkluderer en carport, en garage og et nydeligt ankomstareal. Alle udendørsbelægninger er i øvrigt udført i chaussesten.
Er en stemningsfuld og smukt istandsat herskabsvilla i Indre Hasseris det helt rette match? Så ring og book en fremvisning!

Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Se andre boliger i dette område

Sælger udtaler sig:

Vi har sat meget pris på at kunne gå ind til byen og samtidig bo lidt tilbagetrukket her i Hasseris. Huset har været skønt med al den plads og de mange detaljer. Den særlige stemning oplever man allerede, når man træder ind i hallen, for her er der en stil og kvalitet, man ikke kan genskabe i dag.

Her finder du:

 • Aalborg City

  1 km

 • Bådehavnen

  1,5 km

 • Klostermarksskolen

  800 m


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Jette Gudiksen

 • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
 • Telefon: 96 31 60 00
 • Mobil: 23 41 64 14
 • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud