SALTUM - super hyggeligt sommerhus

Nordvestvej 5,

Nordvestvej 5, 9493 Saltum

Nordvestvej 5, 9493 Saltum

· Dejligt sommerhus fra 2008
· Opført i skøn rustik stil
· Skønt og godt indrettet
· Lofter til kip i stue og køkken
· Dejlig sydvendt terrasse
· Fint indbygget udhus
· Gåafstand til strand og hav
· Udlejningen igennem SOL OG STRAND    
 
BELIGGENHED: I det helt unikke sommerhusområde mellem Saltum Strand og Lille Norge, finder man dette hyggelige sommerhus opført i 2008, beliggende på en stor skøn og let afskærmet naturgrund og med kort afstand til havet m.m.
Der er flere stier fra sommerhuset, hvor du enten kan gå eller cykle til Vesterhavet og man kan tage den populære sti 100 og få masser af skønne naturoplevelser i området, og måske gå en tur i det fantastiske Lille Norge.  
 
BOLIG: Allerede når man nærmer sig den flotte landsbykirke i Saltum, og drejer fra hovedvejen ud mod stranden, begynder man at kunne mærke forventningerne, enten til en skøn ferie eller måske bare nogle fridage, og læg hertil at de skal tilbringes i dette skønne sommerhus, så bliver det ikke meget bedre.
Sommerhuset er opført i en skøn og meget indbydende stil, og overalt er der tænkt i gode og fantastiske løsninger der vil tilgodese de fleste. Selve huset er indrettet på en fantastisk måde og man bliver forbavset over hvor godt pladsen i huset er udnyttet, samt hvor skønt et lysindfald der er overalt.
Husets hjerterum, der er en kombination af stue og køkken fortsætter den gode fornemmelse, her er tale om et lyst og dejligt køkken - dette kombineret med en smagfuldt indrettet stue med bl.a. brændeovn og varmepumpe, gør at man med det samme føler sig godt tilpas og hjemme her.  
 
Ligger man så hertil at huset er indrettet med en dejlig rummelig entré/bryggers, ikke færre end 3 gode soverum med i alt 6 sengepladser + en hems med yderligere muligheder for overnattende gæster, samt et rigtig dejligt badeværelse med bruseniche, så er rammerne sat til dejlige dage med fuld afslapning.
 
UDLEJNING: Der foreligger udlejningsaftale med SOL OG STRAND

    Har du spørgsmål?
  • Hans Henrik Hansen

  • Butikschef - Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 73 20 00
  • Mobil: 23 82 47 47
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud