RØDHUS STRAND - Gammel Jacobs bondehus forvandlet til lækkert liebhaveri

Gl. Jacobsvej 1, Rødhus

Gl. Jacobsvej 1, Rødhus, 9490 Pandrup

Gl. Jacobsvej 1, 9490 Pandrup

· Udenpå et romantisk, stråtækt bondehus fra 1890
· Indeni et moderne hus med gulvvarme fra 2020
· Stor naturgrund med rådyr og fugleliv
· Blot en kilometer til den berømte brede strand
· Hør havet bruse, og nyd synet af stjernerne i mørket
· Vælg selv, om det skal være fritidshus eller helårs
· Det er et ener-hus, som her udbydes
 
I 1890 byggede Jacob dette røde og nu bevaringsværdige bondehus til sig selv, sin familie og de fem får, der supplerede familiens indtægt til et tåleligt niveau. Huset blev placeret i passende tæt afstand til havet, så man kunne komme ned og fiske.
Der er blot én kilometer fra huset og til det, der nu er en af Danmarks bredeste sandstrande og berømt for sin helt enestående herlighedsværdi i store dele af verden.
I kan køre direkte ned på stranden i bil og fortsætte til den mere kendte storebrorstrand i Blokhus. Stranden her i Rødhus er magen til, blot med færre besøgende. Selvom vi ikke kan garantere, at I har hele det enorme strandområde for jer selv i turistsæsonen. Dertil er den trods alt for attraktiv. Men vi kan garantere, at I altid kan få en dukkert og gå de mest fantastiske ture i strandkanten på alle tider af året. Havet her er kraftfuldt og med en enorm tiltrækningskraft. Det er ægte hav jo.
 
Ved at slå sig ned her, forærer man sig selv og sine gæster, der vil elske at komme på besøg igen og igen, de vildeste og mest fascinerende oplevelser, man kan forestille sig.
Nogle bliver så tiltrukket af naturoplevelserne, at de ikke vil bo andre steder. Andre ser frem til at tilbringe så meget af fritiden som muligt i et hus, hvor man altid kan fornemme havets tilstedeværelse, som et brus i baggrunden og nyde rådyrene, som betragter jeres store naturgrund som deres helt eget domæne. Og det er den jo faktisk også.
I får ligeledes lejlighed til at høre gærdesmutterne synge og måske få et glimt af dem. Gøge og rovfugle er her også, så I vil sikkert vælge at anskaffe jer en god kikkert som noget af det første. Til gengæld behøver I ikke spekulere så meget på overalls, værktøjskassen og renoveringsprojekter, for de nuværende ejere har allerede gjort arbejdet for jer. De har videreført Gammel Jacobs bondestil med stråtækt tag og rødt murværk, så I kan se frem til romantik for alle pengene og tilført masser af moderne komfort indenfor. Der er faktisk opført et nyt hus inden i det gamle. Der er lagt isolering mellem de oprindelige mure og det nye murværk, ligesom der er gravet ned og isoleret i gulvet. Loftet er også isoleret. Det er gjort så omhyggeligt og grundigt, at huset har opnået energimærke A. Der er gulvvarme i hele stueetagen, og den kan naturligvis reguleres rum for rum. Desuden en effektiv luft-til-vand varmepumpe.
 
Landstilen er gennemført. Det ses blandt andet ved, at de nye mursten er lagt på en måde, så de minder om det gamle murværk med visse variationer og små planlagte skævheder. Renoveringen, der er udført med både kærlighed og grundighed, blev afsluttet i 2020.
I får masser af plads at boltre jer på. I stueetagen er der to soveværelser og mulighed for et tredje i det rum, hvor der nu er walk-in garderobe. Badeværelset er idyllisk med mosaiksten i sorte, grå og hvide nuancer og med masser af plads til at nette sig foran det store spejl. Køkkenalrummet er ni meter langt og indrettet særdeles atmosfærefyldt med rå murstensvægge som visuel kontrast til de hvide murede vægge og matchende de massive egetræslofter og skibsplankerne på gulvet. Det udstråler en selvfølgelig soliditet og masser af hjertevarme. Bemærk også bordpladerne og den meget kraftige emhætte, der er smukt kantet med kobber. Man kunne næsten unde Gammel Jacob at opleve, hvad man kan frembringe på det moderne gaskomfur og bruge de toptjekkede hvidevarer fra Smeg til. Her forenes det traditionelle og hypermoderne på fornem vis. Stueetagen byder også på en hyggelig og intim tv-stue, entré og en lang gang med blandt andet vaskemaskine. Den løber hele vejen fra køkkenet og til laden, som ikke er moderniseret endnu. Her får I cirka 30 m2, som kan bruges til mange forskellige formål. Ovenpå er der også masser af god plads til opbevaring eller udvikling af andre ideer. Huset er lige til at tage i brug, så I bare skal nøjes med at beslutte, om I skal bo her hele året eller bruge det i fritiden. Velkommen til.

    Har du spørgsmål?
  • Palle Andersen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 73 20 00
  • Mobil: 29 478 479
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud