GRØNHØJ STRAND - Fantastisk havudsigt

Mathildevej 13, Grønhøj

Mathildevej 13, Grønhøj, 9480 Løkken

Mathildevej 13, 9480 Løkken

· Fantastisk beliggende sommerhus
· Super flot havudsigt fra huset
· Flot rustik byggestil
· Skønt indrettet 
· Carport med fint redskabsrum
· Dejlig kuperet klit/natur grund
· Kort afstand til strand og hav
· Ingen udlejning - kan overtages straks    
 
BELLIGENHED: I et fantastisk område ved Grønhøj Strand finder man dette super dejlige og fantastisk beliggende sommerhus, og når der så samtidigt er en helt unik og skøn havudsigt fra huset - så bliver det næsten ikke bedre.
Grønhøj Strand området er måske et af de lidt mere oversete områder på den Nordjyske Vestkyst, men med sin beliggenhed lige mellem de to store badebyer Løkken og Blokhus og midt i den mest fantastisk natur, så er det et perfekt sted for de købere der ønsker sig fred, ro og højt til loftet, men alligevel have alle byens tilbud af forretninger, handel, og restauranter indenfor kort afstand.  
 
BOLIGEN: Her er muligheden for at erhverve sig et helt fantastisk beliggende sommerhus, et sted hvor der lagt vægt på den storslåede natur og ikke mindst en enestående udsigt mod havet og klitterne lige bag stranden.
 
En varm sommerdag - livet nydes på en "drømmeseng" på terrassen foran huset, og man fornemmer duften af havet, marehalmen og sandet knaser måske lidt mellem tæerne, det er virkelig ferie - netop "drømmesengen" er vigtig her, for nu har du muligheden for at leve din drøm ud, hvis det er et skønt og fantastisk beliggende sommerhus på den Nordjyske vestkyst du drømmer om...  
 
Selve huset er oprindelig opført i 1969 og væsentlig ombygget i 1979 - opført i en fantastisk og rustik stil med lofter til kip i det meste af huset, og man har her muligheden for stadig, at sætte sit eget præg på huset.  
 
Når bilen er parkeret, skal der pakkes ud og man skal have installeret hele familien i huset - her er der rigtig god plads, idet der er 3 gode soveværelser med 6 sovepladser + mulighed for ekstra opredninger, et flot badeværelse med bruseniche. Husets hjerterum er det store kombinerede køkken og stue hvorfra der er en helt unik og fantastisk udsigt til havet og klitterne. I stuen er der opstillet en flot brændeovn der gør at huset let kan benyttes på alle tider af året, og på både syd/øst og vest siden af huset er der udlagt dejlige terrasse arealer.  
 
Et super fint hus der simpelthen skal opleves, så ring i dag og book en fremvisning, så kan du drømme dig frem mod sommeren i eget sommerhus ved Vestkysten.

    Har du spørgsmål?
  • Hans Henrik Hansen

  • Butikschef - Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 73 20 00
  • Mobil: 23 82 47 47
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud