HUS PÅ LANDET - PANDRUP/KAAS

Tranekærvej 64, Kaas

Tranekærvej 64, Kaas, 9490 Pandrup

Tranekærvej 64, 9490 Pandrup

· Plads til den store familie/bofællesskab
· 2 flotte køkkener
· 5 store badeværelser 
· Spændende arkitektur
· Lyst og lækkert
· Stort grundareal
· Mulighed for erhverv    
 
BELIGGENHED: På en dejlig stor grund på næsten 7.000 kvm., findes denne fantastiske bolig med utrolig mange anvendelsesmuligheder. Alene størrelsen gør, at huset vil være ideelt for den store familie, eller måske to generationer der ønsker at bo under samme tag, med fælles faciliteter, men stadig have ønsket om at "have sit eget". Her er man på landet, men med 5-10 minutters kørsel til både Pandrup og Aabybro, og en halv time til Aalborg, så kan man her få "det bedste af to verdener".  
 
BOLIG: Der er tale om en virkelig dejlig bolig på ikke mindre end 419 kvm. boligareal (+ 143 kvm. der er registreret som erhvervsareal). I stueplan er der et fantastisk dejligt køkken med loft til kip og spiseafdeling, samt et skønt stueafsnit. 3 af huset badeværelser samt 5 værelser og et disponibelt rum (stue/aktivitetsrum). 1. salen er med to separate opgange og den ene afdeling indeholder 1 badeværelse samt 3 disponible rum/værelser, og den anden afdeling indeholder husets andet køkken, et badeværelse, endnu en stue samt et spændende arkitekttegnet soveværelse.  
 
Mod syd og mod øst er der dejlige terrasser, og mod nord er der en flot grusbelagt gårdsplads. Den store grund er fortrinsvis udlagt som græsplæne, så der er rigtig gode muligheder for udendørsaktivitet og med et begrænset vedligeholdelseskrav.  
 
En bolig med mange muligheder – det skal bare opleves.

    Har du spørgsmål?
  • John Høstgaard

  • Salg og vurdering
  • Telefon: 96 73 80 05
  • Mobil: 29 81 13 01
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud