BLOKHUS - FANTASTISK BELIGGENHED

Klitvejen 2C,

Klitvejen 2C, 9492 Blokhus

Klitvejen 2C, 9492 Blokhus

· Skønt beliggende ejerlejlighed
· Placeret lige i hjertet af Blokhus
· Flot ombygget/renoveret i 2016
· Super fin planløsning
· Stor vestvendt terrasse
· Kort afstand til strand og hav
· Privat parkering lige ved lejligheden  
· Står tom og kan således overtages straks  
 
Beliggenhed: Lige i hjertet af Vestkystens absolut mest populære ferieby Blokhus, finder man denne skønne og dejligt indrettede ejerlejlighed. Blokhus by har igennem de seneste år udviklet sig fra en lidt kedelig grå og trist by, til i dag at være en af de absolut mest attraktive og flotte badebyer på den Jyske Vestkyst, og man finder her en mangfoldighed i specialbutikker, hyggelige caféer og restauranter i enhver afskygning.
Ligger man så noget af den skønneste natur man kan forestille sig oveni det hele, så har man det perfekte sted, om det gælder ferie, weekends eller måske helårsbosætning - så er Blokhus bare det helt rigtige sted..  
 
Lejligheden: Går man med drømmen om et fristed, et sted hvor livet kan nydes i fulde drag og hvor man ikke skal spekulere over græsslåning, en masse vedligeholdelse osv. så kunne denne velbeliggende ejerlejlighed i hjertet af Blokhus måske være stedet.  
Selve lejligheden gennemgik i 2016 en gennemgribende om- og tilbygning og fremstår i dag som en super flot og moderne indrettet ejerlejlighed med et areal på ikke mindre end 126 kvm.. Lejligheden er indrettet i to plan og indrettet således at hele "soveafdeling" er beliggende i underetagen og opholdsarealet er beliggende på 1. salen.  
 
I underetagen finder man en stor entré med trappe til 1. salen, et super flot og lækkert badeværelse med bruseniche og her finder man også vaskemaskine og tørretumbler, et godt stort soveværelse med skabe, samt ikke færre end 3 fine værelser.
På 1. salen kommer man direkte op i et stor lækkert og kombineret køkken/stue med loft helt i kip og man får dermed en skøn rumfølelse. Fra køkkenet er der udgang til en lille østvendt altan, og fra stuen er der udgang til en stor vestvendt terrasse, hvor solnedgangen over Vesterhavet kan nydes.  
 
En fantastisk lejlighed der kan overtages straks idet den står tom.

    Har du spørgsmål?
  • Hans Henrik Hansen

  • Butikschef - Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 73 20 00
  • Mobil: 23 82 47 47
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud