Solgt

HUNE - STOR EKSKLUSIV VILLA FRA 2008 PÅ DOBBELT GRUND - UDSIGT TIL NATUREN

Klitheden Syd 32, Hune

Klitheden Syd 32, Hune, 9492 Blokhus

Klitheden Syd 32, 9492 Blokhus

· Fantastisk eksklusiv grundmuret villa med 242 kvm. bolig + 129 kvm. garage, i alt 371 kvm. bebygget
· Flot byggestil og lækre kvalitetsmaterialer - flot facadesten, træ/alu Velfac vinduer og sort ædel-engoberet tag
· Fantastisk indrettet med loft til kip og store dejlige rum
· 4 værelser (2 af dem med hems) og 2 badeværelser
· Gulvvarme opvarmet med jordvarme samt Genvex anlæg
· Store dejlige terrasser rundt om villaen
· Særdeles god beliggenhed direkte ud til fantastisk natur
· Tæt ved hav, strand, Blokhus Klitplantage og gode indkøbsmuligheder
· Ingen bopælspligt
 
BELIGGENHED: Fantastisk beliggenhed lige ud til naturområde og tæt ved Blokhus Klitplantage. Beliggende på blind vej med minimal trafik – her er fred og ro. Let adgang til indkøb og gode busforbindelser m.m. og så finder man en af Danmarks smukkeste badestrande. Gåafstand til Blokhus Klitplantage, golfbane, Gateway med familiepark.
Helt unik udsigt til fredet område.

BOLIG: Stor eksklusiv og grundmuret villa fra 2008 med en særdeles god beliggenhed på en dobbelt grund direkte ud til fantastisk natur. Flot byggestil og lækre kvalitetsmaterialer og virkelig pænt og velholdt. 242 kvm. eksklusiv bolig. Dobbelt garage med elporte på 48 kvm. samt garage på 81 kvm. der er forberedt med kloak og vand. Der er en stor port, hvor der kan gå en autocamper ind og har man en hobby eller et par ekstra biler, så er her masser af plads til det. Er du selvstændig er der mange muligheder f.eks. liberalt erhverv som frisør, massør, revisor m.m. Er man 2-3 generationer kan der også blive plads til det.
 
En stor og rummelig villa med loft til kip og masser af plads og når bilen er parkeret i den dobbelt garage, kan man gå tørskoet ind i villaen. Fra dobbeltgaragen er der også adgang til den anden garage.Stor dejlig bryggers med masser af skabsplads og bordplads, håndvask, vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til loft med ekstra opbevaringsplads.
Separat afdeling med 2 store værelser begge med adgang til hems og stort badeværelse flot design med pænt skabsarrangement m.m. Stort lækkert køkken/alrum med super flot køkken og stor spiseplads. Åben forbindelse til stor dejlig opholdsstue med brændeovn. Stue og køkken med eksklusivt trægulv. Separat afdeling med soveværelse med walk-in-closet og adgang til eget badeværelse i flot design m.m.
Endvidere et dejligt værelse mere.
 
Energivenlig bolig med et forbrug på kr. 12.000,- til opvarmning af bolig samt strømforbrug.
Alle hårde hvidevarer er Miele.
 
Her får man drømmevillaen med en fantastisk god beliggenhed og masser af plads og muligheder.