Solgt

BLOKHUS - SUPER LÆKKERT ARKITEKTTEGNET HUS

Pirupshvarrevej 3C,

Pirupshvarrevej 3C, 9492 Blokhus

Pirupshvarrevej 3C, 9492 Blokhus

· Centralt beliggende i Blokhus
· Opført i de bedste materialer
· Separat forældreafdelig med walk-in
· Super lækkert indrettet med bl.a. loft til kip
· Store lækre træterrasser rundt om huset
· Stor carport, isoleret udhus og overdækket terrasse
· Kan bruges både som sommer- og helårsbeboelse
· Kort afstand til strand, hav og byens centrum
 
BELIGGENHED:  Blokhus by har igennem de seneste år gennemgået en fantastisk forandring og er i dag en af den Jyske Vestkysts absolut mest foretrukne feriemål. Her finder man en af Danmarks flotteste badestrande, en by med et bredt udsnit af flotte specialforretninger, caféer, og dejlige restauranter - alt dette er med til at danne de perfekte rammer om fremtidige ferier, men også et sted hvor bosætningen er steget gevaldigt de seneste år.  
 
BOLIG:  Centralt i Blokhus er Pirupshavrrevej beliggende, og her er der i 2020 opført et spændende og yderst flot byggeri, bestående af 3 lækre arkitekttegnede boliger. Opført således at de hver for sig er fritliggende, kun sammenbygget af carport/redskabsrum.
Byggeriet er opført i gode materialer og er flot bygget ind i området. Den ydre fremtræden giver indtryk af sommerhus, men samtidigt er det opført i materialer der godkender det til helårsbeboelse og man har således de perfekte muligheder til rådighed.  
 
Allerede når man ankommer til huset fornemmer man, at her er der kræset lidt mere for tingene. Huset ligger som det sidste af tre og man kører direkte ind i carporten via en flot muret adskillelse og denne er ligeledes med til at danne rammerne om en stor flot overdækket terrasse, der flot hænger sammen med husets øvrige store terrassearealer.  
 
De 124 kvm. beboelse er et fantastisk kapitel for sig og er indrettet med en stor entré, super lækkert kombineret køkken/stue i åben forbindelse og her er der monteret en super flot gaspejs der giver rummet en helt speciel "glød". Endvidere er der 2 gode værelser, et super flot badeværelse med bruseniche, fint bryggers med teknikum og plads til vaskemaskine/tørretumbler, et stort lækkert master-bedroom med direkte adgang til stort walk-in og herfra direkte adgang til eget badeværelse med bruseniche.  
 
Endvidere er der fra soveværelset udgang til en fin overdækket terrasse, og fra stue/køkken er der ligeledes udgang til de store syd/vestvendte træterrasser, der er med til at danne de perfekte rammer omkring udelivet ved huset.  
 
Et helt igennem fantastisk byggeri med en placering centralt i Blokhus.